IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
scumpic
post May 11 2009, 08:03 PM
Post #81

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Eu mi-am luat o oja OPI grena aprins.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 11 2009, 08:49 PM
Post #82

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(claudia_electra @ May 11 2009, 12:37 PM) *
Nu am incercat niciodata sutienele astea care se lipesc, dar dupa cum arata par ca acopera sanul si atat, nu il ridica. Am mai zis eu pe undeva pe aici ce firma de sutien buretos "capabil" gasisem eu in Bucuresti, poti incerca. Dar nu e musai, iti sta exceptional rochia aia si asa.

Nu ii ridica deloc, ba chiar par uneori cu "nas-n jos", sutienele se lipesc si sinii apar ca foaaaarte putin mai mari. Aproape insesizabil insa. Eu ramin la "Traiasca buretele si cine l-a folosit la sutiene!"

+Quote Post
Cindy
post May 11 2009, 09:34 PM
Post #83

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(angeldust @ May 11 2009, 05:12 PM) *
Sweet, depinde f mult si ce iei peste el, o rochita stramta cum e a lui Jo il sustine f bine, eu il iau asa si la maieuri mai stramte si chiar nu pica deloc de pe mine. In fine, se pare ca sunt singura care a descoperit minunea de pe lume, acuma io ce sa zic....veniti la Timisoara sa va fac o demonstratie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca am timp o sa fac niste poze cu un maieu la care port mega pushup din asta fara bretele. Sa vedeti diferenta.

Eu as vrea sa vad pozele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Efectele push-up-ului nu le contest, ar fi ipocrizie sa spun ca nu am folosit sau nu folosesc. Doar ca sutienele fara bretele nu stau pe mine sau poate nu am folosit eu modelul potrivit. Iar daca iau ceva prea stramt, nu pot sa respir.

Ca tot ati mentionat de bureti, eu am vazut unele sutiene, in special la unele marci, extrem de buretate. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mai degraba sunt de acord cu push-up-ul decat cu buretii ca nah parca e prea pe fata si nici nu poti sa stai tot timpul cu sutienul pe tine no matter what. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 11 2009, 11:06 PM
Post #84

Musafir

Pai eu de sutiene din alea multi-buretate vorbesc mai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca asa doar push-up si fara extra padding pentru mine e fix pix (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ma doare undeva de dezamagirea cui ma dezbraca, important e sa stea tzoalele bine pe mine. Oricum barbatii au un simt al observatiei asa slab dezvoltat incat nu iti vine a crede si se diminueaza si mai tare cand sunt calare pe "situatie" , asa ca eu chiar nu imi fac griji ca am sutiene cu o tona de padding (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Singurul punct minus e ca nu sunt comode, deci nu le port fest, doar cand am o tzoala care cere asa ceva.

+Quote Post
Jo
post May 12 2009, 07:51 AM
Post #85

Musafir

Angel, corect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Maat, cu tine nu sunt de acord (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Probabil cand ai sanii normali sutienul asta care se lipeste nu face nici o diferenta. Da` la mine, care n-am aproape deloc, se cunoaste diferenta. In plus, astea nu-s pentru sustinere. Astea-s pt rochii sau alte chestii decupate la care se vede urat daca porti sutien si se vad sfarcurile victorioase daca nu porti. Acum na, depinde de preferintele fiecaruia, da` mie nu-mi place asa cu sfarcurile-n vant.

+Quote Post
claudia_electra
post May 12 2009, 09:12 AM
Post #86

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

NBB are sutiene ff buretoase, dar dupa parerea mea sunt total aiurea tonele lor de bureti, sunt distribuiti prost si nu fac decat sa te sufoce, cum bine zice Sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
Ciresica
post May 13 2009, 08:27 PM
Post #87

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Azi mi-am achizitionat o pensulica de la Sephora - smudge brush no 14 si un creion de ochi movuliu, tot Sephora. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si bineinteles Sebium H2O fara de care nu mai traiesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 08:47 PM
Post #88

Musafir

De la ce firma e Sebium H2O ? Bioderma? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Ciresica
post May 13 2009, 09:35 PM
Post #89

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Dap. Il folosesc deja de cativa ani si nu ma dezlipesc de el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post May 13 2009, 09:40 PM
Post #90

Musafir

Si eu am renuntat la sebium de tot; sensibio rullez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-am luat un butoi din Franta.

+Quote Post

100 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 01:58 AM