IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
Diana.
post Jan 19 2012, 04:07 PM
Post #931

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Gentile
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/2-46.jpg)

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1-62.jpg)

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/3-38.jpg)

Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Jan 19 2012, 04:12 PM
Post #932

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Imi place a doua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A treia e prea eleganta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Ciresica: Jan 19 2012, 04:12 PM

+Quote Post
Diana.
post Jan 19 2012, 04:15 PM
Post #933

Fondator eLady.ro

Un tricou haios luat azi
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/4-26.jpg)

leggins : am luat o pereche, da` miine ma mai duc dupa inca doo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/5-11.jpg)

camasa lunga stil blazer
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/6-9.jpg)

Si o cutie de aranjat mizgiliciuri, luata special pentru creioane si tus de gene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/7-5.jpg)

Cire, aia mi-a placut cel mai mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 19 2012, 04:49 PM
Post #934

Fondator eLady.ro

Am fost ieri in Baneasa, la Zara samd... sa vad si eu "reducerile". Reduceri my ass, parca boarfele erau mai scumpe decit in sezon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toata lumea se uita si nimeni nu cumpara! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Jan 20 2012, 10:05 AM
Post #935

V.I.P.

Diana, de unde ti-ai luat colantii? Sunt grosi, merg in loc de pantaloni? Sau sunt subtiri? Si cat au costat?

Da, am fost si eu prin magazine si sunt cateva in care se vad reducerile, dar foarte putine. Si in general ce e la reducere e si cam de proasta calitate. Zara insa sunt foarte scumpi. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Mie imi plac si H&M, dar si aici e aceeasi problema. Reducerile se aplica la carpe si lucrurile mai bune au preturi nejustificate...

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2012, 10:41 AM
Post #936

Fondator eLady.ro

Grosi, 30 lei, china town. Grosi-grosi, ca sa nu fie nevoie de pantaloni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca mai vreau o pereche-doua si inca una doua perechi de pantaloni de trening.

Cire, ma crezi ca mi s-au parut haine de baba!? Noste chestii lalii si fara forma, zau ca nu pricep! Am vazut in magazinul Peek & Cloppenburg genti Armani. La 719 lei. Misto. Pe eticheta scria insa cit capu meu "made in republic of china". WTF?!
La koton am vazut ceva reduceri care erau intr-adevar reduceri, insa la putine haine.
Cel mai mult imi plac hainele de la desigual. Da` sint extrem de scumpe!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 20 2012, 11:01 AM
Post #937

V.I.P.

Da, la Koton am vazut si eu ca sunt reduceri mai ok. Imi plac fustele si bluzele de la ei. Bluzitele vaporoase.
Desigual sunt aia cu hainele colorate? Am intrat si eu la ei de vreo 2 ori si mi s-au parut haioase unele lucruri, dar intr-adevar, cam piperate preturile.

Armani made in China? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Atunci ce-i cu pretul ala? Doar ca scrie Armani pe ea? Visul meu suprem la genti este o Balenciaga. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dar probabil ca si alea sunt facute in China. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2012, 11:15 AM
Post #938

Fondator eLady.ro

Da, si scrie mare cit capu` meu, erau din lac... da si 719 lei pentru un lucru facut in china nu dau, ma scuzati. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tot la Peek & Cloppenburg am vazut niste bluzite "reduse" si la propriu si la figurat la doar 299 lei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) gata scamosate, aratau de second hand. Nu le e rusine?!

Apoi sa iau Esprit, tot de la ei. Pret intreg. Insa cind m-am uitat pe dos (dupa experienta mea de 2 ani intr-o fabrica care facea haine pentru esprit, everlast, armani, samd am invatat cum trebuie sa arate pe dos o haina de firma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) am realizat ca hainele alea sint din loturi care ar trebui sa se vinda la pret redus, pentru ca au defecte : croieli aiurea, material care balangane pe dos, ate care atirna, material apucat la masina de doua-trei ori... Ori in Romania, merg si astea. Insa la pret intreg. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
In mod normal, nici o marca NU ia din fabrica care le-a facut asemenea haine cu ochii inchisi.
Functie de defecte, comanda se refuza sau i se renegociaza pretul la singe si apoi daca este acceptata, repet, daca, se pune in vinzare la un sfert din pretul normal.

Da, Desigual sint cei cu haine colorate...altfel. Parca ar fi pictate de Picasso. Ma gindeam ca aia ma reprezinta cel mai bine la cit de ciufuta sint eu! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Cred ca o sa ma apuc sa scriu un articol despre cum sa recunoastem un lucru de calitate /marca in materie de haine, incaltaminte si accesorii, ca sa nu ne luam teapa, ca am ce scrie, slava Domnului! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 20 2012, 11:16 AM
Post #939

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Sa le poti si sa le folosesti sanatoasa Di!
Mie imi place cutiuta aia cu inimioare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2012, 11:21 AM
Post #940

Fondator eLady.ro

10 lei, Teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e pliabila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Saru` mina!

+Quote Post

100 Pages V  « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th May 2025 - 01:16 AM