IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
Ciresica
post Jan 20 2012, 12:32 PM
Post #941

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Da, ar fi bun un astfel de articol. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu am vazut acum cativa ani la reduceri, in Morgan, cand inca mai era Morgan in Carrefour, sub eticheta cu pretul "redus" era eticheta cu pretul vechi si era o diferenta de 10 sau 20 de lei. Si ei afisau 70% sau ceva de genul asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2012, 02:17 PM
Post #942

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Diana @ Jan 18 2012, 11:26 AM) *
Mi-am luat 2 pulovere, 4 tricouri, un fond de ten, 3 creioane conturi bot si ochi, o carte, 3 deodorante, servetele demachiante, o forma de silicon, un carnetel de notat chestii pe el (mov, da?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), un dizolvant... cred ca atita!

Ce forma de silicon?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

Apropo de Desigual si preturi piperate, la Desigual a fost o campanie prin vara cam de prost gust, dupa parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Primele 100 de persoane care se debracau in lenjerie intima primeau haine gratuit. Va dati seama ca s-a format o coada dinainte de 6 dimineata de oameni semigoi si ce se imbranceau in magazin sa prinda ce targetasera.
(IMG:http://sheblogs.121.ro/wp-content/uploads/2011/06/img_7867.jpg) (IMG:http://www.dcnews.ro/wp-content/uploads/2011/06/desigual.jpeg)

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2012, 02:20 PM
Post #943

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sau, se schimba eticheta asa : pret vechi: 200 lei. Se pune eticheta noua, cu pret 300 lei, peste care se aplica "reducerea" si pretul "redus" este, culmea, tot 200 lei! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Faza e ca daca nu stii preturile inainte de reducere, ti-o iei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) frumusel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2012, 02:29 PM
Post #944

V.I.P.

daa si te feliciti pentru afacerea facuta de smart shopper! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

This post has been edited by Cindy: Jan 20 2012, 02:29 PM

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2012, 02:31 PM
Post #945

Fondator eLady.ro

Ba mie mi se pare funny ideea de la desigual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io m-as fi dus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Siliocanele le-am pus la Ce-ati mai cumparat pentru bucatarie?

+Quote Post
Ciresica
post Jan 20 2012, 02:45 PM
Post #946

V.I.P.

Da, am o colega care a urmarit niste adidasi parca si chiar inainte de reduceri a crescut brusc pretul lor, iar la "reduceri" aveau pretul vechi.

Cindy, imi aduc aminte de campania aia a lor si stiu ca s-au luat interviuri clientilor. Unul din ei, un tip, era dezamagit ca desi s-a prezentat in tinuta ceruta si a venit la timp nu si-a gasit nimic pe masura. Deci a plecat cu buza umflata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu daca as avea curaj sa fac asa ceva, sa apar in chiloti si sutien la tv. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 21 2012, 04:43 AM
Post #947

V.I.P.

Spuneam ca mi se pare de prost gust nu din cauza ca as fi eu conservatoare/ pudica, ci mi se pare de prost gust tendinta asta de spectaculos senzational, peste tot vezi numai goliciune, ca asta e cel mai usor mod de a cauza impact si mai now awareness. si apoi sunt tot acuzate femeile ca sunt pitzi cand asta se da peste tot. De ce sa iti terorizezi neuronii cu campanii de marketing elaborate cand poti sa apelezi la nuditate ce devin instant virale?
nu prea sunt in forma baietii de acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) saracul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Jan 21 2012, 10:00 AM
Post #948

V.I.P.

Asa e, goliciunea face senzatie si rating, dar cred ca va veni o zi cand nici asta nu o sa mai functioneze. Si oare ce va urma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 21 2012, 10:07 AM
Post #949

Fondator eLady.ro

Va functiona intotdeauna, fiti pe pace. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sexul, mincarea... chestiile astea tin de instinctele noastre primare care nu pot fi tinute in friu la nesfirsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 22 2012, 08:41 PM
Post #950

V.I.P.

Ajungi la un punct de saturatie inevitabil. Depinde pentru ce target de oameni.

+Quote Post

100 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th May 2025 - 06:50 PM