![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu,e o ineptie sa zici "De regula acest sector apartine femeilor, deoarece nici un barbat nu a avut pana acum curajul sa duca o sarcina pana la noua luni" , de parca ar putea barbatii alege sa nasca sau nu. Dap,nici unul nu si-a luat inima in dinti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Aaa,si "Partea rea este ca femeile la fiecare noua luni isi inoiesc armata cata vreme barbatii nu." Deja am un scenariu apocaliptic in care femeie e un fel de alien care se oua la feicare 9 luni,si apoi pui zabalosi ies din goace sa atace lumea (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu nu, m-ai inteles gresit, eu ma refeream ca nu prea am inteles ideea acestui topic si modul in care au fost expuse ideile nu prea ma imbie la conversatie.
Ok, exista o batalie intre sexe, so what? Care este scopul discutiei?Asta nu reusesc sa vad. Si imi vine in minte un citat care zicea cam asa "Nobody Will Ever Win the Battle of the Sexes. There's Too Much Fraternizing with the Enemy." (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rozy, esti de groaza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai sa fie nu bagasesm de seama ca femeile nu nasc si baieti... Ptiu, minunea lumii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Βαγγέλη, πήγαινε πνίξου! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok Maat, acum nu te inteleg pe tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lost in transalation
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca tu candva ai baut cam mult, sau te-ai lovit mai rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Vrei sa-ti explic?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 27-May 09 Member No.: 6,586 ![]() |
Fetelor,stiti ce invatasem eu in 16 ani de viata?Hmmm...pai sa va spun.Credeam ca fetelor le plac baietii care le respecta,le fac cadouri,le spun cat de mult le iubesc,care se simt norocosi sa va aiba si tot felul de baietei d-astia sensibili.Prostii!E exact pe dos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De vreun an am descoperit seductia...si stiti ce?Chiar functioneaza sa fii un nesimtit amuzant caruia nu ii e frica sa recunoasca ca vrea sex de la o femeie.Sa facem o mica structura logica...Femeile spun ca le plac barbatii care stiu ce vor si in acelasi timp,stiu ca barbatii vor sex.Concluzia e destul de clara...eu nu inteleg altceva.De ce femeile nu recunosc ca vor sex (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?Toata chestia asta pleaca de la mamele care isi educa baietii sa fie un fel de carpe de sters pe jos.Va rog mult pe toate doamnele si domnisoarele de pe acest forum...NU MAI EDUCATI BAIETII SA FIE FETITE!EDUCATI-I SA FIE BARBATI,pentru ca de asta aveti nevoie...Cam atat am avut si eu sa va spun.Stiu ca orgoliul feminin va lucra din plin si o sa va revoltati in ultimul hal,dar sper ca ati inteles mesajul. (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Adica un barbat ca sa fie BARBAT, trebuie sa fie un nesimtit care recunoaste ca vrea sex? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai tu, barbat la 16 ani fiind (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , daca esti un nesimtit care vrea sex, exact asta o sa atragi: nesimtite care vor acelasi lucru. Cand o sa te faci mai mare, si sexu nu va mai fi criteriul nr. 1 pentru a fi cool si macho la tine in clasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , atunci vezi schimba iar macazu, si vei deveni baiat simtitor
Aaa, si, make no mistake, femeilor intr-adevar le plac barbatii care le fac cadouri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: May 29 2009, 11:15 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 27-May 09 Member No.: 6,586 ![]() |
- at -albinuza
Nu asta voiam sa intelegeti...Cati barbati au curaj sa recunoasca ca vor sa faca sex cu voi?Nesimtirea e pentru a crea atractia necesara pentru a face sex cu o femeie. - at -rozy Ce atitudine de mama ai avut aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toti barbatii de orice varsta vor sex.Sexul se face de placere nu pentru a fi "cool" intr-un anumit cerc social.Am prieteni mai mari ca mine (20-35 ani)care pot sa iti confirme ca sexul e prioritar pentru 99% dintre barbati.Restul de 1 % au probleme cu erectia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Sa stii ca si nesimtitul si simtitul vor sex,diferenta o face curajul de a o recunoaste...Ma asteptam sa se ia cineva de faptul ca am o varsta frageda.O persoana intelepta stie ca nu conteaza cati ani ai,conteaza prin ce ai trecut pana atunci. Imi place sa vad ca toate va aparati intre voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Astept si alte mustrari. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu sunt de acord, barbatii vor sex, femeile vor sex + multe altele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Not a fair trade you might say, dat atata timp cat toata lumea e fericita nu vad nici o problema.
La 16 ani pana pe la 20 barbatii au intr-adevar prioritatea numarul unu sexul. Dupa 30 incolo prioritatea numarul unu e sa fie respectati si incepe sa conteze mult mai mult decat sexul, o sa vezi si tu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iar chestia cu "seductia" pe care vi-o vinde ce stiu eu ce site sau DeAngelo sau mai stiu eu cine e pur si simplu o mare porcarie la care multi pun botul si nici nu ma mir. Pt unii e impulsul de care aveau nevoie sa nu mai fie timizi si timorati, siguranta ca au o "schema", o reteta care cica a functionat si la altii. Pentru altii ceva mai versati si trecuti prin viata sunt niste aberatii si de aia "publicul" pentru asemenea site-uri de "seductie" e plin de pustani pana in 20 de ani sau de barbati mai in varsta cu tot felul de complexe si frustrari. Si cand spui ca femeile isi educa baietii sa devina niste carpe de barbati, esti foaarte departe de adevar. In Romania cel putin chestia asta constituie o reala problema, ca majoritatea mamelor isi educa inca baietii dupa vechiul sistem, sa fie niste trantori si niste misogini, mereu agatzati de cordonul ombilical al mamei si care cu burta la soare si sticla de bere in mana emit 1000 de pretentii si nu au absolut nimic de oferit in schimb. Ca or mai fi si cazuri izolate de alt gen nu contest, insa majoritatea sunt asa cum le-am descris eu, din pacate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:07 AM |
|