IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Feluri diferite a iubi... Batalia dintre sexe!, Cine fructifica sentimentul creator?
rozy
post May 29 2009, 12:19 PM
Post #21

Musafir

Atitudine de mama n-am cum sa am, pentru ca nu sunt inca (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Orice barbat vrea sex, dar dupa un anumit timp vrea si mai mult. Si spun asta pentru ca am vazut multi, care desi aveau ocazia sa sa faca sex fara nici o stradanie( adica fata chiar insista), nu au facut-o (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Si nu-mi spune mie ca la varsta ta, in discutiile in fata blocului cu baeeetii, nu predomina expresii de genul "ce-as f* pe aia" , "ce buna e aia", "ce i-am facut lu aiaa". Stau la parter, le aud ocazional (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci da, sexul te face sa fii cool.

Si nu vad de unde atitudinea asta atotstiutoare. Nu ai descoperit America (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by rozy: May 29 2009, 12:20 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 29 2009, 01:03 PM
Post #22

Musafir

Eu incep sa cred ca pe site-ul ala cu seductia este un fel de botez prin care tre sa treaca toti, ca la intervale regulate tot apare cate unu de pe site-ul ala sa ne zica ce mari descoperiri au facut ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 29 2009, 01:09 PM
Post #23

Musafir

Teoria ca teoria dar practica ne omoara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Barbatul la 15 ani viseaza sex, la 20 de ani il incearca, la 30 de ani descopera adevarul, la 40 de ani face dragoste, la 41 de ani redescopera adevarul.

Femeia viseaza la dragoste...punct.

+Quote Post
Globetrotter
post May 29 2009, 01:47 PM
Post #24

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Cu o asemenea gandire nici 16 ani nu i-as da pustiului, eu eram mult mai matura la 16 ani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Da, sunt sigura ca functioneaza sa fii un nesimtit amuzant care isi doreste doar sex... la un anumit tip de femei. Peste cativa ani o sa ai conceptia ca toate femeile sunt... si... si... (prefer sa nu enumar) pentru simplul motiv ca astfel de femei atragi tu.
Si da, femeile recunosc ca vor sex, doar ca vor si alte lucruri (ca doar nu sunt animale in calduri fara minte).
Nu inteleg de unde tendinta asta de a generaliza. Atat la femei cat si la barbati. Spre exemplu, daca barbatii cu care ai fost tu te-au inselat, inseamna ca "toti barbatii inseala", daca femeile din jurul tau apreciaza nesimtirea, asta inseamna ca "toate femeile apreciaza nesimtirea". Nu este chiar asa, exista foarte multi barbati care nu inseala si foarte multe femei care apreciaza bunul-simt. Problema este ca acesti oameni care generalizeaza astfel nu au ochi pentru genul asta de persoane, nu le vad, nu le observa, tocmai pentru faptul ca nesimtirea iese in evidenta si bunul-simt sta mai scuns.
Asta cu mamele care isi educa copiii sa fie niste carpe de sters pe jos... este chiar hilara in Romania zilelor noastre. Nici nu ma mai chinui sa demonstrez de ce, mi se pare foarte evident. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De unde pana unde ne spui tu noua cum sa ne educam copiii si de ce avem noi nevoie? Tu crezi ca esti vreun atotstiutor la varsta asta? Stai linistit ca noi avem parte de barbati adevarati (ceea ce tu nici nu stii ce inseamna), nu e nevoie sa ne deschizi tu ochii. La varsta asta tu inca crezi ca tot ce zboara se mananca? O sa vezi ca, in timp, nici pentru tine sexul nu o sa mai fie asa important (oamenii care pun atat de mult accent pe sex o fac pentru a ascunde alte probleme interioare).
Wow, adevarul este ca daca ti-au spus tie prieteni mai mari (20-30 de ani) ca sexul este prioritar inseamna ca asa trebuie sa fie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu vezi ce gandire ingusta ai? Mai bine ocupa-ti timpul cu alte lucruri, ia si citeste o carte, invata, fa ceva care sa aduca cuiva un folos, decat sa pierzi vremea ocupandu-ti mintea cu lucruri pe care nu le intelegi. Nu e vorba de varsta pe care o ai, ci de ce ai in cap.

+Quote Post
ToothFairy
post May 29 2009, 05:18 PM
Post #25

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Am eu o cunostinta de sex masculin de vreo 26 ani care exact la fel gandeste...deci nu-i mare diferenta intre unu` de 16 si unu` de 26 vad..si m-as lungi sa zic si unu` de 36 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) daca dupa 36 nu se maturizeaza, nici o sansa pe mai incolo sa li se dezvolte aceasta "trasatura" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si ca sa fiu mai explicita, gandirea lui consta in : toate femeile-s parsive, ochii lor li se lungesc dupa barbatii care-s porci si care le fac sa sufere, "nesimtitii amuzanti" amintiti mai sus, toate-s materialiste, toate se uita dupa cei care detin cel putin un mertan la scara...etc...
Poate ati intalnit si voi specimene dintr-astea, ca eu habar n-am cum sa-i mai explic ca de fapt nu poate include in aceeasi categorie toata suflarea feminina cu care intra-n contact.
Ma afecteaza destul de mult acest lucru, pentru ca am fost si eu inclusa in aceasta categorie si vreau sa cred ca am capul pe umeri destul de bine infipt si nu cedez la astfel de "nimicuri" pe care le detine un barbat si le iau ochii unor femei ceva mai sensibile la astfel de ...atentii.
Bokncel, mai ai timp pana la 35-36 sa te maturizezi, daca nu, esti un caz pierdut.

+Quote Post
angeldust
post May 29 2009, 05:45 PM
Post #26

Musafir

Adevarul este ca barbatii sunt mult mai usor de ranit decat femeile, orice ar zice altcineva.
Daca pe unul il paraseste gagica pentru altul cu mai multi bani aduna niste frustrari si niste traume incat pur si simplu vrea sa se convinga ca toate femeile fac asta, ca nu e din cauza ca are el niste neajunsuri ci e din cauza ca nu a castigat la loto si apoi o tine toata viata asta si nu reuseste sa isi depaseasca trauma. Am vazut mai multe cazuri din astea, deci nu vorbesc din carti.

O femeie are o mult mai mare capacitate de a se analiza si accepta. Suferinta femeii dupa o despartire sau o mare tzeapa este mai lunga dar mai constructiva decat cea a unui barbat. Ea sufera mai intens dar si cand ii trece ii trece, nu ramane cu frustrarile inabusite in subconstient. Am vazut insa si exceptii de la aceasta regula, de ce sa nu recunosc, dar vorbeam la modul general.
Pe femei le ajuta f mult ca e considerat ok ca ele sa vorbeasca despre problemele lor, cu prietenele, cu toata lumea.
Barbatii sunt invatati de mici ca nu e masculin sa planga si sa se planga, sa despice firu in patru si sa faca 1000 de scenarii. Si atunci f putini vorbesc despre ce ii framanta.

+Quote Post
ToothFairy
post May 29 2009, 05:59 PM
Post #27

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(angeldust @ May 29 2009, 06:45 PM) *
Adevarul este ca barbatii sunt mult mai usor de ranit decat femeile, orice ar zice altcineva.

Foarte bine punctat...as zice ca-s mai vulnerabili..

+Quote Post
Teocris
post May 30 2009, 10:04 AM
Post #28

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Saracii de ei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu nu le plang de mila (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ii credem noi naivi si usor de ranit, dar stiu foarte bine ceea ce fac, iar la smecherii nu-i intrece nimeni. Sentimente profunde, sensibilitate? Mai de graba orgoliu ranit si mandrie cat casa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Santajul sentimental e arma lor numarul unu.
Apropo, cat trebuie sa ai rabdare pentru ca un barbat de 26 ani sa se maturizeze? Pana la implinirea varstei de 51 de ani? Tu sau el?
Noi trebuie sa intelegem, sa fim rabdatoare, sa cautam explicatii, sa ne dam de ceasu' mortii ca nu stim ce gandesc cu adevarat. Dar ei? Chiar credeti ca isi bat capul cu asta? Eu ma indoiesc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Bia
post May 30 2009, 12:08 PM
Post #29

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu credeam ca toti barbati sunt... in toate felurile numai buni nu. Mai grav e ca acum mi se cam demonstreaza ca nu e chiar asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu tot astept o miscare gresita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, nu stiu cat de mare e diferenta dintre sexe dar una de perceptie sigur este. Ca sunt si exceptii de la regula, e partea a doua. Am un amic care a cerut in casatorie vreo 8 gagici si toate l-au refuzat pe motive diverse (e genul de tip care ar face si pe dracu'n patru sa-ti fie pe plac, care face numai ce vrei si tu, etc.). Teoretic, e baiat bun dar cred ca ele il vad plictisitor si agasant (chiar este agasant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Eu cred ca barbatul trebuie sa fie stabil din toate punctele de vedere. Extremele sunt interesante dar deranjeaza. Cat despre "nesimtitii amuzanti", duca-se! Nu as sta nici macar de vorba cu unul de-asta dar sa ma implic intr-o relatie de orice fel? E important sa te iubeasca (in felul lui, ca nici noi nu iubim toate la fel) si sa-ti demonstreze asta. Am o carte numita "Cele cinci limbaje ale iubirii" si acolo este foarte interesant redata toata nebunia asta cu iubitul in diverse feluri si mai ales modul in care este peceput fiecare mod de exprimare a ei de catre... cel iubit. In concluzie, fara comunicare si fara sa invatam sa cerem nu prea rezolvam nimic. Uneori nu e vina doar a partenerului/partenerei ci si a noastra ca relatia nu merge. Eu zic ca iubirea trebuie realizata impreuna si nu separat, ca de-aia se numeste iubire.

+Quote Post
Bokncel
post May 30 2009, 06:57 PM
Post #30

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,586

Cate dintre toate care v-ati luat de mine aveti prieteni (amici) cu care vorbiti despre subiectul acesta?
Am impresia ca sunt inclus in categoria celor habar nu au ce vrea o femeie...Este demonstrat stiintific ca nu exista cadou mai bun pentru o femeie decat orgasmul.Nu prea ma intereseaza comentariile voastre legate de varsta mea atata timp cat eu vad ca tot ce spun se aplica in viata de zi cu zi.Nici nu stiti cat ma bucur ca voi nu luati in considerare seductia,pentru ca asta inseamna ca ne subestimati si mie mi se pare un lucru bun.Spunea cineva dintre voi ca seductia este vanduta de niste siteuri si ca e impulsul de care au nevoie unii ca sa nu mai fie timizi.Mie partea cu timiditatea mi se pare extraordinara.Cine in lumea asta te invata cum sa nu mai fii timid?Cine o face pe gratis?Nu exista scheme in seductie...e vorba de inteligenta emotionala,capitol la care voi stati foarte bine.Exista,insa,principii pe care trebuie sa le respecti in seductie.Nu spun mai multe ca oricum va faceti ca ploua si tot superioare va credeti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Eu m-am apucat de invatat seductia din cauza ca am suferit din dragoste.Credeti sau nu,femeile(aproape toate) nu apreciaza genul ala de baietel cuminte de care v-am spus.Incercati sa nu va mai credeti superioare...va contraziceti singure.Am vazut pe undeva pe site chestia cu barbatul insurat.Era explicat de ce este el mai atragator si nu mai stiu ce.Nu-mi mai spuneti ca dupa nu stiu ce varsta barbatii nu mai vor sex...e o mare minciuna spusa de barbatii care vor sa arate ca nu mai sunt cum erau in tinerete,care vor sa arate maturitate,care vor sa va pacaleasca ei pe voi,pentru ca femeia dupa 30 de ani,deja devine foarte vulnerabila daca nu s-a maritat.Pune botul la orice minciunica d-asta si barbatii stiu asta.Poate v-am convins totusi ca nu sunt chiar asa imatur cum vreti voi sa par.
Numa' bine!

+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:18 AM