![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si care este pasul urmator Diana?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mersul la medic penttru facut schema de tratament.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3 Joined: 9-October 08 Member No.: 5,079 ![]() |
Diana, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Te rog sa mergi la medic, problema se rezolva!
Nu stiu unde sa merg sa vad poze... Te pup si ai grija de tine! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bine ai venit gabib
te cunoastem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozele sint pe un grup yahoo unde au acces membre cu minim 100 de postari si ceva vechime pe forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe gabi o cunostem de pe forumul unde ne-am cunoscut toate acum multi ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gabi, ma bucur ca ai reusit! Mi-era tare dor de tine! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
E Gabi care are un baietel de vreo 5 anisori? Poate o confund (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
oricum imi mentin urarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da, e exact acea Gabi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
AHA!
Atunci Gabi eu te-astept cu drag la gastronomie. Pe vremuri ma semnam cu h_2004 iar noi 2 am povestit putin pe privat. Esti safe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3 Joined: 9-October 08 Member No.: 5,079 ![]() |
Dragelor, am intrat un pic timorata de lipsa de timp, de faptul ca nu o stiam decat pe Maat si acum ma bucur mult ca descopar prieteni vechi!
Cleo, m-a lipsit forumul gastronomic, asa ca o sa ma vezi pe acolo! Diana, ai mai fost la medic? |
|
|
![]()
|
|
Da, Gabitule, am fost si sint mult mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O informatie, poate mai ajuta si pe altii... Porumbul īncolţit reglează secreţiile tiroidei Porumbul germinat conţine, īndeosebi, vitaminele B şi E, lecitină, minerale, proteine, acizi nucleici, fibre, enzime, glucide şi lipide. Acţiunea sa terapeutică se opune creşterii colesterolului īn sīnge, reglează secreţiile tiroidei şi asigură buna funcţionare a organelor genitale. Este indicat īn ateroscleroză, avitaminoze, nevroze, obezitate, dislipidemii, afecţiuni ale aparatului respirator şi tulburări sexuale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:50 PM |
|