IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Citatul, proverbul sau paradigma zilei, ...sau perle de intelepciune...
Diana.
post Sep 8 2006, 11:25 AM
Post #141

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cine nu primeste sfat, nu e nici de ajutat.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Sep 15 2006, 05:17 PM
Post #142

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

mi-am adus amnte de topicul asta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Saracul e singurul om care are nevoie de bani"- Alphonse Esquiros

"Spune-mi ce cumperi si o sa-ti spun cine esti"- Balzac

"Adevarul foloseste doar celor care asculta, dar le face rau celor care-l spun"- Winston Churchill

"Educatie e ca un pom fructifer: daca nu e altoita face fructe mici si acre"- Robert Frost

"Dragostea trebuie sa se desfasoare in tacere, ca sa se auda zambetul spiritului"- Bisanne de Soleil

"De multe ori de bagam singuri in necazuri doar pentru ca nu putem indura umilinta de a-i asculta pe dusmani"-Gilles Marcotte

"Minciuna care vindeca e mai buna decat adevarul care doare"- Sun Tzu

"Femeile maritate se plang de barbatii lor, dar femeile nemaritate tot vor sa se marite. Prin urmare, de vina sunt femeile"- Blanche de Marignon

gataaa

+Quote Post
MonicutzaB
post Oct 24 2006, 02:41 PM
Post #143

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

NORMAL īnseamnă să te īmbraci īn haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie īntr-o masină pe care īncă o plătesti, astfel īncāt să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti īn ea.

(Ellen Goodman)

+Quote Post
angeldust
post Dec 18 2006, 04:20 PM
Post #144

Musafir

LOVE is ... washing the vomit out of your wife's purse

Am citit chestia asta ieri in blogul cuiva si trebuie sa recunosc ca e cea mai tare definitie a iubirii pe care am auzit-o vreodata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Din aceasta cauza a devenit si noua mea semnatura.

+Quote Post
angeldust
post Dec 21 2006, 02:58 AM
Post #145

Musafir

"Puterea celui cu adevărat puternic astfel se manifestă : să ştii ca poţi distruge pe cineva, să n-o faci, şi acela să nu ştie. "

( Marin Preda - Cel mai iubit dintre pămānteni)

De la Emil Cioran citire:

"Cand ii spui cuiva adevarul verde in fata, el se supara. Dar se supara si cand i-l spui cu menajamente. Oare de ce? Pentru ca nu vrea adevarul, pe care-l stie dar nu indrazneste sa-l recunoasca , ci o minciuna agreabila. De asta iti cere parerea. Asteapta de la tine o iluzie, nu un diagnostic. Caci orice om, mai mult sau mai putin inconstient stie si singur ce hram poarta."

"Dupa cate deceptii vine amaraciunea? Dupa una sau dupa o mie, in functie de subiect. Orice deceptie pe care o inabusi, o escamotezi sau o reprimi alimenteaza in taina neostoita amaraciune. Doar deceptia recunoscuta, proclamata, nu devine sursa de amaraciune. Cand insa vrei sa fii <nobil>, <decent>, salvezi aparentele dar te macini in adancime."

"E drept ca proximitatea fizica nu inseamna nimic, daca launtric esti mai departe decat daca ai locui pe alta planeta. Poti sa fii la mii de km de un lucru fiind chiar langa el. Astfel, puterea cea mai importanta a omului este aceea de a se izola mental, de a nu fi acolo unde este. De aceea, judecata sa asupra lui insusi poate sa fie atat de obiectiva si atat de pustiitoare."

"Niciodata n-am dat multa atentie ideilor si credintelor unui om. Ce era acel om, asta ma interesa. Nu ceea ce crezi sau gandesti, ci ceea ce esti, asta conteaza. Poti fi catolic, protestant, evreu - nu asta conteaza, ci ceea ce esti. Restul e secundar. Din pacate, doar restul acesta e luat in seama de oameni."

"Adevaratul contact intre doua fiinte, si intre fiinte in general, nu se realizeaza decat prin prezenta muta, prin non-comunicare aparenta, cum este orice comuniune adevarata, prin schimbul misterios si fara cuvinte ce seamana cu rugaciunea interioara."

"Un om este interesant doar daca-si povesteste suferintele, esecurile, zbuciumul."

"Fidelitatea si resentimentul au aceeasi baza. Cine este capabil de una este capabil si de celalalt. Inapti pentru ele sunt insii incoerenti, frivoli, dezinvolti (flusturatecii). Ei nu se lasa ucisi pentru nimeni si nu ucid pe nimeni."

"Ma gandesc la unii sau la altii dintre cunoscutii mei. Sunt oameni mai degraba veseli, plini de viata, cel putin in societate. Daca insa le dai telefon ii iei pe nepregatite: auzi o voce cavernoasa, o voce de spectru ragusit. Ce se intampla cu ei? Cand sunt adevarati? In societate sau in singuratate?"

"Orice fiinta vie este ambitioasa: acesta e blestemul ei. Daca simtim umilinta si rusinea e pentru ca suntem ambitiosi. Nu sunt fericit decat atunci cand ambitiile mele dispar, atipesc. Cand se trezesc, nelinistea revine. Ceea ce numim viata este o stare de ambitie. Instinctul de conservare e tot ambitie, la nivelul cel mai jos, cel mai comun. Cartita care-si sapa galeriile este ambitioasa. Ambitia e pretutindeni, mai putin pe chipul cadavrelor."

"Orice om a avut in viata lui o experienta extraordinara (fericita sau nefericita) care va fi pentru el, din cauza amintirii pe care i-o pastreaza, obstacolul major in calea metamorfozei launtrice."

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2007, 02:37 PM
Post #146

Musafir

"No side will win the Battle of the Sexes. There's too much fraternizing with the enemy." Henry Kissinger

"Every girl should use what Mother Nature gave her before Father Time takes it away." (Laurence Peter)

"Women are the only realists; their whole object in life is to pit their realism against the extravagant, excessive, and occasionally drunken idealism of men." (J.K. Chesterton)

"Feminism was established to allow unattractive women easier access to the mainstream." (Rush Limbaugh)

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2007, 11:42 PM
Post #147

Musafir

Money can't buy friends, but you can get a better class of enemy.

--Spike Milligan

To be clever enough to get a great deal of money, one must be stupid enough to want it.

--George Bernard Shaw

+Quote Post
angeldust
post Mar 31 2007, 12:43 PM
Post #148

Musafir

"I have been through some
terrible things in my life, some of which actually happened." (Mark Twain)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 2 2007, 03:26 PM
Post #149

Musafir

Domle, eu sunt in toane rele astazi, asa ca va spun ce mi-a scris un coleg mai de mult:
Mama prostilor e tot timpul gravida!
Mare dreptate are!!!
Si un proverb german: pe pamant exista un leac pt orice boala, mai putin pt prostie.
Ca de obicei, si nemtii au dreptate.

Suparat, suparat sunt Doamne, suparat!!!...maine sper sa fiu OK si sa vin cu vorbe de duh energizante!

+Quote Post
buburuzazuza
post May 24 2007, 12:30 PM
Post #150

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

Cred ca fiecare om care citeste o carte sau o revista isi subliniaza, copiaza sau incearca sa retina anumite citate sau idei care i-au placut. Eu una am un caiet creat numai pentru astfel de citate.
Ma gandesc ca ar fi frumos sa le scriem si aici pentru ca din toate avem ceva de invatat, cu siguranta.

Azi pentru voi am ales asta...

"O femeie care stie totul despre barbati, cunoaste de obicei o singura latura si nu le poate concepe pe celelalte, dar asta nu inseamna ca ele nu exista. "
(JOHN STEINBECK - "La rasarit de Eden")

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Bubu, am mutat postul tau aici pentru ca e cam acelasi lucru.

This post has been edited by angeldust: May 24 2007, 01:38 PM

+Quote Post

23 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 07:00 PM