![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Cand nu poti sa fii alaturi de cel pe care-l iubeshti, iubeshte-l pe cel de langa tine (J.C. Powys)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE Use the fork Luke. :hohote: interesant |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
"Iata ca omul a ajuns ca unul dintre Noi, cunoscand binele si raul. Si acum, nu cumva sa-si intinda mana, si sa ia si din pomul vietii, sa manance din el si sa traiasca in veci" (Geneza 3,22)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hai sa scriem aici citate care ne-au placut, care poate chiar ne-au schimbat pe noi ca persoane sau ne-au schimbat gandirea din anumite puncte de vedere.
o sa incep eu cu cateva care mie mi-au placut... "Nu renunta la vise, caci atunci acestea nu se vor mai realiza"- acesta este un fel de motto pt mine- din pacate nu stiu cine l-a grait "Ai reusit? Continua! Nu ai reusit?Continua"-Nansen "O mare durere sa iubesti, O mare nenorocire sa scapi de aceasta durere"- din nou nu stiu cine l-a spus daca vedeti vreo unu anonim si stiti cine l-a scris, chiar va rog sa-mi spuneti. " Nici macar Dumnezeu nu are de gand sa judece oamenii pana cand nu si-au dat ultima suflare"- Dr. Jhonson cam atat deocamdata! mai am multe pentru voi si va astept si pe voi.. :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Speranta este destinatia pe care o cautam.
Iubirea este cararea ce duce spre speranta. Curajul este imboldul ce ne poarta. Pe drumul acesta, iesim din bezna si patrundem in credinta (Cartea tristetilor numarate) [Dean R. Koontz - Betzia sangelui] |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
"Timiditatea - un defect al oamenilor mari, tupeul - defectul oamenilor mici." (Maurice Coyaud)
"Practica speranta. Pe masura ce a spera devine un obicei, poti obtine o permanenta stare de fericire." (Norman Vincent Peale) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
doar o mica intrebare. Care este diferenta intre acest topic si "Proverbul si paradigma zilei"? ::)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aaa TITLUL??? :-X ::) :hainoroc:
ei ce daca sunt 2? :D |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nu are rost sa avem 2 pe EXACT aceeasi tema, nu? O sa le unific, ca sa nu existe confuzii ;)
|
|
|
![]()
|
|
Daca s-ar fi respectat titlulurile poate ca ar fi fost nishte diferente. :(
Albi a spus : CITAT. Voi ati pus un altul : proverbe si paradigme. Conform dictionarului iata, primele doua sunt distincte. CITAT, citate, s.n. Fragment dintr-o lucrare scrisa reprodus întocmai şi de obicei cu indicarea exacta a izvorului, în scopul de a întari şi a ilustra o idee sau o argumentare; citatie: citat . PROVÉRB, proverbe, s.n. 1. Învatatura; morala populara; nascuta; din experienta, exprimata printr-o formula eliptica sugestiva, de obicei metaforica, ritmica sau rimata; zicala, zicatoare, parimie. 2. (Franţuzism) Opera dramatica scurta, al carei conţinut ilustreaza un proverb PARADÍGMA, paradigme, s.f. 1. Totalitate a formelor flexionare ale unui cuvânt. ♦ Tablou al formelor unui cuvânt, dat ca model pentru flexiunea unei parţi de vorbire sau a unei clase din cadrul unei parţi de vorbire. 2. (Înv.) Exemplu, model; pilda; învatatura Astfel....eu zic ca topicul Albinutzei nu trebuia unit cu acesta. Personal shtiu cateva citate de exceptie din carti...Oricum, voi faceti tot ce vreti...personal nu ma deranjeaza cu nimic. ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:40 PM |
|