![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mmm inviii daca stiam ca vrei sa-l unesti cu asta... iti dadeam explicatie mai plauzibila. dat s-a ocupat cata. dar acum daca tot a fost unit... pot sa-mi dau si eu cu parerea? ce cauta un topic cu citate,proverbe paradigme la social la stirea zilei??
stirile zilei le aflu de la stiri! asa ca daca tot le-ai unit macar pune-le la un domeniu corespunzator! te rog! si totusi zic ca ar fi mers mai bine separat :fluierat: :-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
daca ii zic "Copy Paste-uri remarcabile" si il mult la Literatura este ok? ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Nenea Invi, poti face ce vrei, nu tin neaparat sa scriu acolo sau aici...pentru mine-i tot una. :)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Hai sa pun tot eu ca vad ca nu mai scrie nimeni :(
Prietenia este ca un suflet in doua trupuri (Aristotel) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm." – Sir Winston Churchill
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
"Ambitia salasluieste in toate sufletele, ea le conduce pe cele marunte, dar este condusa de cele mari."
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Am vazut multi oameni care nu aveau haine pe ei,si am vazut multe haine care nu aveau oameni in ele.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
invi..da ti-as fi recunoscatoare dac l-ai muta la carti..pe acolo..literatura...adica unde l-am postat eu initial. parerea mea e ca se potriveste mai bine acolo nu?
multumesc frumos esti un dulce! :-* si acum sa mai bag niste chestii care mie imi plac: "Nu judeca, altfel vei fi judecat"- Lincoln '' Nu exista nimic bun si nimic rau"- Shakespeare " gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"- asta nu stiu de pep unde-i :rusinosul: gata bag numai cate 3. v-am tucat :-* inviii :-* special for u |
|
|
![]()
|
|
Daca astepti momentul potrivit te intrec altii, care nu-shi fac atatea griji (Woody Allen)[color=Red][/color]
Timpul este cel mai bun vindecator. Dar e cea mai proasta cosmeticiana (Woody Allen) Sexul este o ocupatie ereditara. Daca parintii tai nu fac sex, niic tu nu vei ajunge sa faci vreodata. (Woody Allen) Toate lucrurile au un capat, cu exceptia carnatului care are doua (Woody Allen) si tot el : Viata e o chestie care se consuma in timp ce tu iti faci o multime de alte planuri. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un moto pe placul meu:
"NU TE RUGA SA AI O VIATA MAI USOARA! ROAGA-TE SA FII O PERSOANA MAI PUTERNICA" Nadia Comaneci (IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/gotya.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:34 PM |
|