![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pun azi o vorba din batrani al carei sens abia acum l-am inteles pe deplin
Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
[move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move]
exact asta i-am spus si eu azi cuiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [move] :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'([/move] |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
Mistacule m-ai ametit cu atatea halbe de bere.......dau in coma alcoolica acusi ontopic Mi-am mai amintit o vorba de duh pe care o stiu de la buna mea prietena Dore , ceva de genul viatza netraita se razbuna Nu stiu de unde e expresia asta dar e super tare si foarte adevarata |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu daca este frumos insa am sa fiu direct cu consecintele de rigoare, dar o vorba spune:
- Bataia si futaiul nu se intorc niciodata! Sau mai bine zis, nu da vrabia din mina pe cioara de pe gard!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
oki. place la fata ce s intampla aici. acu bag si u cele 3 de rigoare :
"Ura nu dispare niciodata prin ura, ci prin DRAGOSTE"- Budaha "A sti totul , inseamna a ierta totul"- pe asta nus tiu cine a grait-o ::) "Nu-ti fie frica de dusmanii care te ataca. Pazeste-te de prietenii care te lingusesc"- Gen. Obregon gata acum :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mi-am amintit aucm o replica dintr-un film pe care l-am vazut aseara : "Nu pune niciodata seaua pe o iapa dacat daca esti sigur ca o vrei pentru totdeauna." :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ah, si una care ma da pe spate :D :
Tacerea e de aur. :P |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
asta o spun eu, nu e chiar un citat din clasici:
Munca innobileaza, insa evul mediu a trecut de multa vreme 8) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
si totusi "munca e bratara de aur" multe karate :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
depinde foarte mult de domeniul de activitate ;)
russian components, american components, all made in Taiwan :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:49 PM |
|