![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jucatori:
Roxa Rozy Book Kary Angel Scorpi Povesteste Teo Doi doritori? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Albi .. si asa leneveste acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu sunt online. Spuneti cand incep (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am nicio idee cine ar putea sa ne ajute sa fim destui jucatori (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu puteti si in sase?
Abea terminati mai repede (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate chiar in seara asta. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ey .. nu merge in 6. Nu are sens sa jucam asa numa ca sa fie. Tre sa mai asteptam 2 persoane. Sau in cel mai rau caz numai una, dar fara stripper.
Nu mai vre nimeni? |
|
|
![]()
|
|
Vad ca nu e nimeni disponibil
O lasam pe maine? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din punctul meu de vedere da...
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incercam cu un singur mafiot care sa o faca si pe striperul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Se pare ca s-a retras si Scorpi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pana la urma nu mai joaca nimeni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:18 PM |
|