![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca ii acra, de aia se ia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai cu tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io am zis ca tre sa fie fructele astea bastinase, le-o fi ciuda pe noi astea exotice (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Tu ce parere ai? Pana una alta nici eu nu te scot inafara banuielilor, ca ii posibil ca partenera ta sa fi lucrat fara tine tocmai ca sa te tina inafara suspiciunilor (tu nefiind de fata). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica maru(Kary) si pepenele(Lili). (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete cum profita Scorpi de faptul ca am anuntat ca plec si indreapta dejtu' spre mine aka mar verde, de doua ori. Asta suna a insistenta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Nu's mafiot si daca eram nu mai plecam eu in plimbari asa linistita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt mar verde fara vierme adica cetatean onest si mie mi's dragi rodiile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da da, plecat daca aveai treaba mafiot ori ne mafiot?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pai tre sa incepem sa vedem cine ar putea fi. Sau pe cine ar fi trebuit sa banuiesc, Kary? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca tata lumea s-o carat. Am ramas singura aci pe masa. Cat sa ma manance Teo ca o apucase foame si numa eu eram aci ... noroc ca nu prea ii place ananasu. Deja ma vedeam cu paiu infipt .. phii prin ce am trecut.. Atat de dragi cat sa ti le faci suc?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, maru a stors rodia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa Rozy pai cum nu, ti-ar conveni nu ? Un tap ispasitor sa o sustii pe Scorpi.
Ete ca eu habar nu am care-i fructu viermanos de o parlit rodia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deocamdata... Roxa tu ce spui? Asa deci, m-am uitat in urma. Lu Scorpi si Roxa nu-i place maru' iar lu Roz ii convine asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai sa fie Teo era atat de naiva incat mafioate sa le puna fix pe fructele bastinase. Uite ca te inseli Scorpi... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, noi 3 suntem mafioate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu inca nu arunc cu suspiciuni si nu ma leg de parfumul altor fructe. Nu va place marul dar va place parfumul de mar verde stiu io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Toate trei nu sunteti, dar una dintre voi ci siguranta este (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ca ma insel... poate ca nu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa vedem ce mai spun si restul. Tre sa apara si pepenasu ca si el ii bastinas ... Si Albi, Roxi? Nimic nimic? Albi, ieri plangeai ca te plictisesti de moarte si acum taci in papusoi? Roxi? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor nu ai aparut? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Suntem 6, cam nasol, daca si asa nu exista stripper sa iasa politistul la interval si sa spuna ce stie. Macar aflam un nevinovat/mafiot plus politistul. Si eliminam 2 din 6. Ca daca ne apucam de votat si eliminam un cetatean din start vor castiga mafiotii dupa prima runda (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:02 AM |
|