![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Valeu.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci asa Jo, tehnici de indimidare a cetateniilor pe messenger, las ca te tin io minte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ma bag la o noua tura cand va hotarati, sa imi iau revansa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povesteam cu ea dupa ce eram iesite amandoua, tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ce te repeti? Te-ai stricat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar ai beut tata ambrosia, nu ti-ar fi rusine. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaii asa ceva, nu mai are voie sa imi faca browserul figuri ca repede sunt cea mai betivanca dintre zei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) tz tz tz
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu sunt in daca terminam pana vineri seara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai depinde cat de repede incepem. Cine se mai inscrie?
suntem 4 in momentul asta (eu o iau in calcul si pe Roxi): scorpi, angel, kary si roxi |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a placut jocul asta. Am crezut-o pe Angel prima tura, dar apoi m-am prins.
Of course, I'm in. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu, sunt available pana joi seara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book poate joaca si ea saracuta ca tot a murit si nu a apucat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi? Rozy? Lili?Jo? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In sfarsit au castigat si cetatenii.
M-am amuzat tare cand scorpi o tot dadea ca Hera era geloasa pe ea si de-aia m-a omorat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , s-a prins si ea intr-un tarziu ce era maica-mea. Mda, ma bag, dar nu prea pot sa intru asta seara (poate decat mai tarziu) asa ca daca incepeti lasati un numer si pentru mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 07:54 AM |
|