![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, daca e sa ma iau dupa ce spui tu, cum ca 3 persoane au sarit pe maru' printre alea 3 fiind si eu, atunci ar trebui sa ma gandesc la Roxi si Scorpi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sa zicem ca e Scorpi, cu Roxi nu cred ca e, sa se sustina asa fatis. A zis "or fi fructele bastinase,ca au ciuda pe noi astea exotice". Ceea ce ma face sa ma gandesc ca partenera ar fi mai degraba fruct basinas,decat exotic. Si cum tu(Kary), nu imi pari a fi, ramane Lilisor? Feel me? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Haide bre!
Am zis trei pagini (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) Taberele s-au impartit in fructe exotice si fructe autohtone (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu feel pe nimeni... Astept sa vad ce spune si Lili (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar nu as exclude sa fie cu un fruct exotic. Ca poate a spus din instinct astea bastinase au omorat pe noi astea exotice, deci s-a gandit la ea si partenera ei exotice (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Poate a dorit a sari pe astea bastinase ca sa atraga tapi ispasitori (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie mi s-ar parea foarte simplu sa spuna politistul ce stie, doctorul sa se declare si el. Va muri dar va salva politistul si astfel politistul va putea intreba si in a doua noapte. Am avea macar ce taia de pe lista si ramane cu suspecti mai putini. Din 6 am taia politistul plus doctorul plus persoana de care a intrebat politistul. Am ramane cu 3 din care nimerim noi cumva cei doi mafioti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, are dreptate Kary. Politistul ar trebui sa se declare si sa ne spuna ce stie. Insa eu cred ca doctorul ar trebui sa mai astepte. mai putin in cazul in care risca sa fie linsat. Oricum va salva politistul la noapte, dar macar asa nu va fi tinta sigura pentru mafioti.
Parerea mea. Eu nu inteleg ceva: sunt suspecta pentru ca am banuit pe cineva? Cum ati vrea totusi sa incepem jocul asta daca nu prin banuielile fiecaruia? hm? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie una imi dau de banuit persoanele care nu banuiesc pe nimeni si stau si asteapta sa vada pe cine se arunca lumea cu banuielile. Sau cum a facut Sweet jocul trecut 'eu nu am banuit pe nimeni, eu am votat pe cineva care nu putea iesi tocmai ca n-am vrut sa votez un om nevinovat' (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Alta perere de-a mea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 7 2009, 06:36 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic politistul sa vorbeasca doar cand e ceva mai concret,toata lumea e pe buza de a vota, si abia atunci daca stie ceva,adica daca se voteaza cineva de care stie ca e nevinovat, sau e votat chiar el,sa se declare. Altfel poate la fel de bine sa taca
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca noi votam un cetatean putem sa ne declaram invinse. Pentru ca vor ramane in joc 2 cetateni si 2 mafioti. Trebuie sa mergem cat mai la sigur chiar nu intelegeti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Scorpi incep sa cred tare ca esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar ai ales numarul '' norocos '' |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana una alta vad ca numai noi 3 ne agitam ca niste pepsi mici pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai sa vina si Albi, Lili si Roxana sa avem ce povesti totusi.. sa isi exprime toata lumea opiniile si banuielile. Nope. Numarul 2 e norocos. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze....fusei la doctor si am luat cu mine si puiul de kiwi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Scorpi, ar fi prea tare sa fii din nou mafiot. As zice sa nu se desconspire politistu' cat inca nu s-a votat. Mai trebuie sa tinem cont si de posibilitatea ca Book ar fi putut avea unul din rolurile importante doctor/politist. Si daca politistu' se arata si doctorul nu mai e, care-i afacerea? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eeeeeee ca doar nu o murit fix doctorul. Iar avem samaritani (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
No bine sa vedem cam cum vom fi atat de norocoase sa nimerim fix un mafiot (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Io nu vreau sa para ca nu am incredere in noi dar trebuie sa intelegem ca este greu de nimerit un mafiot din 6 posibilitati... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Numai Kary nu pricepe ca unii doctori nu-si salveaza numa dosu lor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:38 PM |
|