IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
kary_pink
post May 7 2009, 06:53 PM
Post #121

Musafir

Ce sa spun (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu inteleg ca fix ultima oara cand tot cetatean eram...
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 7 2009, 07:24 PM
Post #122

Musafir

As zice ca-i cazul sa ne apucam sa votam, ca sa terminam si noi o tura asta seara.

Intuitia imi spune sa le banui pe ananas (Scorpi) si pepene verde (Lilisor). Pentru ca cea din urma, nu-i la pupitru sa-si ia apararea, o votez pe Scorpi.

+Quote Post
scorpirescu
post May 7 2009, 07:24 PM
Post #123

Musafir

Vad ca albina ii pe aci... Lili oare unde o fi? Ar cam trebui sa ne apucam de votat, insa tre sa auzim intai parerile tuturor.

+Quote Post
kary_pink
post May 7 2009, 07:31 PM
Post #124

Musafir

Si eu votez Scorpi si daca esti cetatean imi pare rau... Dar eu alt suspect mai mare nu am. Chiar mi-ar pare rau sa pierdem din prima tura (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 7 2009, 07:31 PM
Post #125

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Scorpi, ce papusoi? Grape fruit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu amfost plecata sa imi platesc factura la curent, sa imi iau amenda de la posta si mai era ceva da am uitat.
Dupa ce am citit pe aici, imi mentin parerea in legatura cu Rozy banana. Deci! Au zis Roxi si Scopri de Kary, a fost de acord si banana. Cum Kary a inceput sa se invarta in jurul lui Rozy, si-a schimbat banana parerea.
Si plus de asta, ea este singura care nu e de acord sa se demaste politistul.
De ce oareee??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Are you scared? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 7 2009, 07:35 PM
Post #126

Musafir

Albi, vrei sa explici mai clar ca n-am priceput nimic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Bai, am zis hai sa votam, nu hai sa-l votam pe scopirescu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vedeti ca votati degeaba.

+Quote Post
kary_pink
post May 7 2009, 07:37 PM
Post #127

Musafir

Pai zi tu Scorpi care pare mai suspect? Mie imi pari tu. Ati decis ca politistul si doctorul sa taca. Deci hai sa nimerim orbeste mafiotii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 7 2009, 07:46 PM
Post #128

Musafir

Cine o decis? Scorpirescu? Daca-mi explici de ce eu is cel mai suspect nu mai zic nimic. Va las sa ma votati.. toti in cap daca se poate sa fie sigur.

Mie Roxi mi se pare suspecta. Si ma gandesc ca ar fi cu Lili. Adica care e motivul pentru care ma voteaza? Pentru ca ar fi "prea tare" sa fiu iara mafiot? No iaca nu-s.. nu-i chiar asa tare.

+Quote Post
kary_pink
post May 7 2009, 07:49 PM
Post #129

Musafir

Ete imi pari mie mai suspecta din reactiile avute. Poate ma insel, totul este posibil, mai ales ca esti singura care a vorbit mai mult. Dar nah pe cine as putea vota in conditiile astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 7 2009, 08:09 PM
Post #130

Musafir

Mai, oare Lili mai apare?

+Quote Post

102 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:21 PM