IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
kary_pink
post May 7 2009, 08:17 PM
Post #131

Musafir

Pai noi sa votam ca o apare si ea. Daca nu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 7 2009, 08:25 PM
Post #132

Musafir

Scorpi, pai daca-ti par suspecta, cum crezi c-as fi cu Lili, cand tocmai pe ea am bagat-o pe lista de suspecti. Asa ar juca un mafiot?

Imi mentin votul.

+Quote Post
albinuza
post May 7 2009, 08:34 PM
Post #133

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Scopri, am spus ca, a mers dupa ideea ta si a Roxanei, cum ca ar putea fi Kary. Cuma vazut ca a invartit Kary lucrurile in asa fel incat sa fie ea, s.a sucit. Si dupa aia, dupa ce catev persoane au spus sa se arate politistul, ea a fost singura care a zis ca nu. I-o fi frica na!
Nu imi dau seama cu ciine ar putea fi! Chiar cu tine sau cu Roxa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post May 7 2009, 08:38 PM
Post #134

Musafir

Albi, de ce mi-ar fi frica daca se arata politistul? care-i logica

Votez si eu Scorpi.

+Quote Post
Lilisor
post May 7 2009, 08:42 PM
Post #135

Musafir

Am ajuns acasa... am facut 8 ore in loc de 5 la munci... imediat citesc si revin cu pareri!

+Quote Post
rozy
post May 7 2009, 08:43 PM
Post #136

Musafir

Ia sa vedem ce ai de zis, sa-mi dau seama daca esti tu cu Scorpi sau e Albinosa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 7 2009, 08:43 PM
Post #137

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Pasari de noapte ce-mi sunteti!

Vad ca amenintarile mele nu dau roade. Fructele dau energie insa nu sunt foarte energice. Cred ca vorbesc cu stapana sa cumpere alte fructe (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lilisor
post May 7 2009, 08:53 PM
Post #138

Musafir

Rozy, nu-s cu nimne! Dar tare mi-e ca tu esti cu cineva... nu prea au fost multe discutii, mai mult asa, praf in ochi... Dar nu pot sa-mi dau seama cu cine esti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi, here i am! Daca vrei sa ma votezi neaparat ca sa mentii traditia, nu ai decat, cu conditia dupa aia sa votezi mafiotii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu raman cu o pata pusa pe Rozy, nu pot sa-mi dau seama inca daca e alba sau neagra, dar o si votez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Votez Rozy

+Quote Post
scorpirescu
post May 7 2009, 08:58 PM
Post #139

Musafir

Pai, Teo, eu iaca m-am agitat si ce-am patit? Am acumulat toate voturile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar matale, Rozy, de ce m-ai votat?

+Quote Post
Lilisor
post May 7 2009, 08:59 PM
Post #140

Musafir

Pe drept sau pe nedrept, don'soara Ananas? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:05 PM