![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai noi sa votam ca o apare si ea. Daca nu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, pai daca-ti par suspecta, cum crezi c-as fi cu Lili, cand tocmai pe ea am bagat-o pe lista de suspecti. Asa ar juca un mafiot?
Imi mentin votul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Scopri, am spus ca, a mers dupa ideea ta si a Roxanei, cum ca ar putea fi Kary. Cuma vazut ca a invartit Kary lucrurile in asa fel incat sa fie ea, s.a sucit. Si dupa aia, dupa ce catev persoane au spus sa se arate politistul, ea a fost singura care a zis ca nu. I-o fi frica na!
Nu imi dau seama cu ciine ar putea fi! Chiar cu tine sau cu Roxa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, de ce mi-ar fi frica daca se arata politistul? care-i logica
Votez si eu Scorpi. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns acasa... am facut 8 ore in loc de 5 la munci... imediat citesc si revin cu pareri!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia sa vedem ce ai de zis, sa-mi dau seama daca esti tu cu Scorpi sau e Albinosa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pasari de noapte ce-mi sunteti!
Vad ca amenintarile mele nu dau roade. Fructele dau energie insa nu sunt foarte energice. Cred ca vorbesc cu stapana sa cumpere alte fructe (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, nu-s cu nimne! Dar tare mi-e ca tu esti cu cineva... nu prea au fost multe discutii, mai mult asa, praf in ochi... Dar nu pot sa-mi dau seama cu cine esti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi, here i am! Daca vrei sa ma votezi neaparat ca sa mentii traditia, nu ai decat, cu conditia dupa aia sa votezi mafiotii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu raman cu o pata pusa pe Rozy, nu pot sa-mi dau seama inca daca e alba sau neagra, dar o si votez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Votez Rozy |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, Teo, eu iaca m-am agitat si ce-am patit? Am acumulat toate voturile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar matale, Rozy, de ce m-ai votat? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe drept sau pe nedrept, don'soara Ananas? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:05 PM |
|