![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haideti ca-s curioasa ce se alege dupa prima zi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu las votul meu, pentru ca nu cred ca Scorpi e mafiot... ne vedem maine dimineata!
Noapte buna tuturor fructelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi cine mai e da votat? Soru-mea?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, eu nu mai zic nimic. Va meritati soarta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La salata cu voi!
Si nici nu-mi schimb votul. Se poate inchide. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Trebuie sa astept si votul Albinei acre si roz.
Ne vedem maine, pe la 8. Noapte buna! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sora lu' Rozy vrei te rog sa votezi sa mergem si noi la somn linistite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da' lasati bre' voturile cand stiti ca aveti treburi si nu reveniti. Dupa ce ca jocul asta a fost moscait acu' tre' sa stau si in suspans pana maine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sa mor daca nu am postat oleaca mai devreme. Si acum ma uit sa vad raspunsuri, si postul meu... nu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Votez Rozy. Iti e teama ca ar putea sa te demaste! De aia nu vrei sa se arate! Eu ma bag la somnic! Ne vede maine. Tare mi-e ca ne-o luam in freza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre Albinosa, un politist poate sa afle un mafiot si fara sa se demasce. Asa ca daca era sa fiu mafiot, putea sa ma bangheasca si demascat si nedemascat. Nu inteleg ce vrei sa zici. Sa moara Cipilan (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Booooooooon. In urma "luptelor seculare" care au durat 2 pagini (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , fructele hotarasc cu majoritate de voturi (3 bucati) sa arunce din cos Ananasul, rezolvand astfel si problema spatiului.
Stapana casei s-a hotarat sa incerce ceva nou, asa ca Ananasul a sfarsit asa: (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_Vg8edol83YY/SE7K772yT2I/AAAAAAAAAwc/FiNnsg2SExg/s400/061008171907.jpg) Acum fructele erau multumite, aveau loc sa-si intinda picioarele in cos. Sau nu? Peste noapte, zgomote inabusite s-au auzit in sufragerie. Zorii zilei au scos la iveala un masacru de zile mari: (IMG:http://imagecache2.allposters.com/images/pic/PTGPOD/176320~Banana-Split-Posters.jpg) Banana a fost facuta split (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Celelalte fructe sunt socate. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata, fructe care mai de care (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Eu personal m-am trezit cu miezul la fata de masa si cand ma gandesc cata treaba am si azi... parca-mi vine sa ma ascund in pat... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Vad ca nu prea avem multa actiune de data asta la mafia, sper sa-mi fie cu iertare absenta si de astazi... tot cam pana pe la 7. Asa ca ne vedem diseara, sper ca pana diseara sa ne dam seama de mai multe! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) le: Of, cred ca banana split e de fapt police split... sper ca nu totusi... presupun ca avem 2 fructe care au inca legaturi cu mafia prin cos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:49 AM |
|