IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
kary_pink
post May 8 2009, 08:44 AM
Post #161

Musafir

Lili lasa un vot ca idee, in caz ca fetele vor dori sa inchida sa nu stam pana la 7.

Banana (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acu e acu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post May 8 2009, 08:48 AM
Post #162

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mereu o omorati pe banana oiseau! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Lili, te cam codesti! Mereu fugi! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 8 2009, 09:00 AM
Post #163

Musafir

Sincer eu sunt in ceata totala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Dupa teoria bananei Scorpi ar fi fost ori cu Lili ori cu Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Roxa tu ce spui?

De asta vroiam eu ca ieri sa dezvaluie politistul adevarul, ca acum cata credibilitate poate avea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 8 2009, 09:32 AM
Post #164

Musafir

Eu spun ca Lilisor e perechea lui Scorpi.
Daca politistu' mai e in joc, ar trebui sa vina aici cu explicatii. Eu sunt doctor si-l pot salva. Desi, daca Scorpi nu era mafiot, sansele sunt mici sa castigam.

+Quote Post
kary_pink
post May 8 2009, 09:36 AM
Post #165

Musafir

Daca Scorpi nu era mafiot pierdeau cetatenii din prima zi. Am fost 6 jucatori. Cu Scorpi eliminata si Rozy omorata ramaneam in joc 2 cetateni si doi mafioti, castig mafioti. Este clar ca Scorpi era mafiot...

Mie imi este teama ca Rozy era politist, de asta tineam ieri ca lumea sa-si dezvaluie identitatea, macar era salvat politistul si am fi aflat ceva. Acum nu stim nimic concret (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Suntem 4, daca omoram un cetatean si apoi mafiotul omoara un alt cetatean va ramane in joc un cetatean contra un mafiot, castig mafiot...

E grele domle (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Cine ne spune noua acum ceva concret. Eu in Albi si Lili nu am incredere...

+Quote Post
albinuza
post May 8 2009, 09:41 AM
Post #166

V.I.P.

Eu in tine si in Lili nu am incredere, dar tind mai mult spre Lili! Care a jucat foarte evaziv tura asta! Ea chiar daca intra putin, se implica mai mult! Tura asta e ciudat de tacuta!
Se pare ca nasu' meu nu a dat roade de data asta, de eram asa de chitita pe Rozy (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 8 2009, 09:45 AM
Post #167

Musafir

Fi-mea a facut o pasiune din a dormi la san si abia am putut sa tastez.

Sa revenim la joc: nu stiu de ce, de data asta n-o suspectez pe Kary. Daca-mi iau plasa, asta e. Eu sunt mai sigura ca Book era politistul.
Banuielile mele tot asa, se indreapta spre Albi si Lili, dar parca-i dau mai multe credite lui Lili. Un mafiot nu si-ar permite sa arunce primul asa votul la intamplare. D-aia a si zis ca revine la 7.

+Quote Post
kary_pink
post May 8 2009, 09:48 AM
Post #168

Musafir

Hai sa fim serioase Albi...

Sooo reiese clar ca Rozy era politist. Din ce a spus ea probabil intrebase de Roxa si o stia nevinovata...

E foarte greu acum pentru ca singurele care am votat-o pe Scorpi am fost eu, Roxa si Rozy...

Lili si Albi au votat Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cum sa-ti dai seama care e adevaratul mafiot

Nu Roxa, eu cred ca Rozy era politist pentru ca te-a scos din schema imediat...

Era mult mai usor daca confirma de ieri, astfel tu o salvai si ea ne spunea dintre Albi si Lili de cine a intrebat. Acum cum facem sa ne dam seama care e mai vinovata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 8 2009, 09:51 AM
Post #169

V.I.P.

Eu am zis de ce am votat Rozy. Mi s-a parut ca s-a luat dupa restul fructelor, pana in momentul in care a asimtit ca se poate intoarce impotriva ei. Am banuit ca e mafiot, na! Dar acum daca stau si o gandesc la rece, intr-adevar e posibil sa fi jucat asa pentru ca era politist, si nu vroia sa atraga privirile inspre ea ca sa nu fie nevoita sa se demaste.
Kary, am spus ca merg mai mult inspre Lili.Tu nu mi-ai dat asa multe mmotive sa te banuiesc. AM zis ca nu am incredere in voi pentru ca sunteti singurele 2. Rox e doctor. SI doar nu o sa ma banuiesc pe mine nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 8 2009, 09:55 AM
Post #170

Musafir

O sa fie la ghici votul asta, este greu sa-mi dau seama care dintre tine si Lili e mai mafioata. Intuitia imi spune ca tu dar daca stau sa privesc schema lu Rozy ar fi mai degraba Lili. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Tare nu as vrea sa castige mafiotul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd August 2025 - 05:41 PM