![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu zic ca-i Lili totusi. Votez Lili.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez si eu Lili pentru ca vreau sa vad deznodamantul. Albi asta nu inseamna ca din punctul meu de vedere nu ai 50% sanse sa fii chiar tu mafiot!!!
Lili oricum nu poate rasturna situatia, pentru ca politist cu siguranta nu este din cele spuse de ea dimineata...Iar faptul ca nu a lasat votul si a spus ca revine dupa 7 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu putem tine jocul in loc o zi intreaga... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E Lili. Nu sunt eu
Votez si eu Lili. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu zic sa n-o mai asteptam, ca votul ei nu poate schimba situatia. Voi ce parere aveti?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai ce facem? Stam asa pana diseara la 7? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai oricum nu ar schimba cu ceva votul ei. Politist nu este... Eu sunt de acord sa se inchida jocul. Macar stim una si buna.
Sper sa nu se supere Lili dar nah sunt deja 3 voturi contra ei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pepenele verde a fost savurat cu mare placere de un voinicel:
(IMG:http://www.bascalie.ro/files/joke/473/l_472032.jpg) Profitand de confuzia creeata si razand pe sub frunze, Grapefruit-ul Roz a impins afara din cos si Marul Verde si Kiwi-ul. The end! Personajele au fost interpretate fara prea mult entuziasm: Scorpi - Ananas - mafiot fara noroc, pe care lumea l-a banuit de la inceput Kary - Mar Verde- cetatean cu simtul dreptatii si cu gandire logica Rozy - Banana - politist sub acoperire care nu si-a tradat pozitia chiar daca a fost amenintat cu moartea. Nas fin, a dibuit din prima un mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi - Grapefruit Roz - mafiot scump la vedere dar fara scrupule. Nici nu a clipit cand a "terciuit" celelate fructe. Roxana - Kiwi - doctor prudent, cu pui solicitant Lili - Pepene Verde - cetatean nedumerit si putin prezent Book - Rodia - cetatean "bagat la apa" fara drept de apel. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De ce nu m-ati ascultat ieri si nu ati lasat politistul sa dezvaluie adevarul. Acum eram in viata... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ps: Scorpi iar ai tras nr de mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai maai, chair nu ati vazut ca dintre Lilisor si Albi, Albi avea cel mai stupid argument ca sa ma voteze? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Era greu fara o certitudine sa-ti dai seama cine e mai mafiot. Daca Rozy ar fi spus de ieri ca era politist, Roxa o salva si azi ne spunea de cine a intrebat. Era simplu ca buna ziua (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 12:52 PM |
|