![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hi hi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce sa fac daca doctorul e egoist (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu din certitudinea mea am sperat sa observe cine trebuie ca sunt police (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am observat. Nu trebuia eu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nuuu,nu tu
Da' pe cine ai omorat ultima oara,si pe cine a salvat doctorul? Ca daca coincindea persoana,castigau cetatenii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by rozy: May 8 2009, 11:17 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu mi-am dat seama ca esti tu dupa schema pe care ai facut-o dar vroiam sa-ti dezvalui rolul pentru ca doctorul sa te salveze la sigur... Este mai important sa ramana politistul in joc decat doctorul. Pentru ca politistul poate intreba. Si cand nu exista stripper are toate sansele sa intrebe si sa-l salveze doctorul...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi mai fraticilor, adica toata lumea mai putin Roxa si-a dat seama ca eu sunt police? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da da, noi am observat, Rozy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu fi necajita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Felicitari, Teo! Esti povestotor super. Da scorpirescu o avut entuziasm, numa se entuziasma singur saracu. Mai, cred ca mai mai bine jucam cand suntem 8. Zic si eu .. This post has been edited by scorpirescu: May 8 2009, 11:20 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai ca v-am urmarit asa pe furis, si mie imi era clar ca albinosa e mafioata, ca prea a votat-o ea asa repede pe Lili cand stia ca ele doua sunt banuite. Si voi, graba mare sa inchideti jocu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Daca mai jucati azi m-as baga si eu. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai din afara e mai usor sa-ti dai seama dar cand esti prins in joc e mai greu. Oricum felicitari Albi (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Si eu joc, o sa fiu plecata cateva ore azi dar in principiu sunt pe felie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma joc, dar plec la munca la 1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum, parca vad ca nu ne adunam prea repede. Deci ma bag |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:29 AM |
|