![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Incercam marea cu degetul si incercam cu Maat?
Zic si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata , a zis Chinte ca joaca si ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Deci eu nu o sa am asa de mult timp avand in vedere ca la mine la munca in ultima vreme e ca pe wall-street, dar vad cum m-oi descurca :|
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si vrea si Lexie, chiar daca a zis ca nu o sa aiba f mult timp la dispozitie, eu zic ca ne descurcam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce munca, bre, ca programul ii aproape gata si maine ii sambata. Eu mizez pe faptul ca o sa ne jucam bine in seara asta. Io maine la nunta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci: scorpirescu, angel, chinte, rozy, kary, albi si roxi. O consideram jucator si pe lili si impartim rolurile? Sau se baga altcineva pana apare ea? A, super.. pai atunci alegeti numerele ca suntem deja 8 si Teo a spus ca a scris deja rolurile. Eu am cerut numaru 8. Doamne da sa nu mai fie de mafiot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Recapitulez jucatorii: Lexie, Angel, Chinte, Rozy, Albi, Kary, Roxana si Scorpirescu This post has been edited by scorpirescu: May 8 2009, 02:35 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io vreau 7 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
3 pentru mine
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io vreau tot 4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Kary stiu ca si-a ales 1 parca. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Daca nu e graba, pun povestea un picut mai tarzior, pe la 17.
Trebuie sa ma duc dupa copii la gradi. Ne vedem in maxim 40 minute (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:23 PM |
|