![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Chinte mi-au furat numaru'
Sa imi dau numar-napoiiii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Aleg 2 |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
si mie mi-l furase Ange (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ma intorc la hartoage (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ok, Teo, dar da-ne macar rolurile sa ne gandim ce si cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
1 - Kary 2 - Albina 3 - Chinte 4 - Roxi 5 - Lexie 6 - Rozi 7 - Angel 8 - Scorpi Jocul asta e cu stripper dansator. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sunt on-line.
Vin cu povestea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, Rozi lipseste pana la ora 9??
Daca da, eu as propune sa intre Lilisor daca are timp ca o vad pe aici. Si daca sunteti si voi de accord. Pe Rozy o pup eu sa-i treaca daca se supara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai si cand ma gandeam si eu ca Scorpi e nevinovata!...
Sorry pentru absentele mele, pot sa zic ca-s motivate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia ce m-am angajat de doua saptamani si acum si-au gasit astia la facultate cu tiate proiectele si lucrarile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Distractie placuta la urmatorul joc... o sa va urmaresc, sa vad ce poveste mai nascoceste Teo! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Lilisor, baga-te tu in locul lui Rozy.
Eu plec cu fata in parc. Lipsesc 2 ore maxim. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://farm4.static.flickr.com/3010/2994453227_2f230b66ec.jpg)
(IMG:http://www.buddel.de/bs/fl_pirat.jpg) Hei hooo si-o sticla cu rom! Noi suntem piratii fiorosii Avem pistoale, sabii si cutite rosii Pe mare am plecat Comori am cautat In aur ne-am scaldat Corabii am pradat Hei hooo si-o sticla cu rom! Asta se auzea in Golful Biricun, la trei lege si jumatate de Marea Clocotita, in seara zilei de 8 mai 1785. Erau veseli. Capitanul le promisese ca va imparti cu ei ultima prada, iar ultima prada a fost azi. Aurul era mult si stralucitor, le facea cu ochiul si ii facea sa viseze frumos la o viata lipsita de griji si nevoi. Romul curgea garla... Hei hooo si-o sticla cu rom! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer m-as baga, dar eu tot timpul am fost impotriva inlocuirilor... deja lipsesc 2 persoane, Rozy si Roxana... daca ma vreti eu va vreau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar daca Rozy vrea sa joace, eu zic ca inca o ora dupa ce vine Roxa, nu-i bai mare...
|
|
|
![]()
|
|
Lili, hai acuma!
Sa stiu sa trimit rolurile. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa pot povesti mai departe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:23 PM |
|