![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili, Roxa si-a primit rolul (probabil daca a avut ceva de spus a spus) .. putem incepe povestea acum si ea sa apara cand apare, dar fara Rozy nu putem incepe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, daca-s asa fioros ma bag (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rozy, sa nu te super (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stati, bre, ca nu pricep. Io's Casanova numa intre barbati? Si aia unu mai aratos ca altul. Sa inteleg ca o sa stau numa-n capu Tarantulei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) saraca.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Boooooooooooon!
Acum, care se stie cu musca pe caciula sa faca bine sa-mi trimita PM. Scorpi, piratii au porecle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Casanova a primit porecla in urma unui incident foarte haios: la o betie crunta, piratul nostru (adica tu) ii facea avansuri statuii din Piata Regelui. Si nu se lasa. " Mie nimeni nu-mi rezista, scumpo! Si apoi iti fac o favoare. Nu cred ca se mai uita altcineva la tine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti cam rece." |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu o sa dispar vreo 2 ore. Va anunt de pe acum!
Vai da ce urat is (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce mistoaca e Angel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Picior de lemn auzi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce moaca am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Teo. Bre, da' n-o fugit, hm? N-o fugit! He! De albi creca ar fi fugit si statuia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by scorpirescu: May 8 2009, 06:13 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu bre, ca erai asa convingator si disperat, incat i-ai facut pe "prietenii" tai sa ti-o aduca in camera pe noua ta prietena (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce misto poveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ce barosan mai mi-s.
Angelu' gagica buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd August 2025 - 08:40 AM |
|