![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
bre, unde mi-s camilele?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Te-a spurcat marea si aurul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca ai vandut camilele pe doua butoaie de rom!
Soarele se duce la culcare si noaptea rece ii convinge pe pirati sa se retraga in hamacurile lor. Dimineata cu miros de ceata si fum rezerva o priveliste macabra cititorului nostru. Casanova atarna legat in varful catargului, cu capul in jos. Din el ciugulesc tacticos doua ciori. Podoaba lui capilara, la care tinea mai mult decat la haina de catifea verde ce-o purta doar la ocazii speciale, ii era indesata in buzunare. Zvon: (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) cica al nostru Casanova detinea in mare taina o harta ce ducea la o comoara neasteptat de mare. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai nu pot sa cred, chiar Casanova (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si eu care ma gandeam ca iar a tras nr de mafiot si sa incep cu el banuiala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Taci, tu, urato (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Uratilor!!!!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oi avea eu doar 3 degete, dar mintea o am ascutita ca sabia pe care o tin intre dinti. O sa te razbunam, cuceritorule de statui, tu pazeste comoara de acolo de unde oi fi. (IMG:style_emoticons/default/pirate28.gif) (IMG:style_emoticons/default/rip.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sooo nr 8 cetatean, nr 1 cetatean.
Raman in joc: 2 - Albina 3 - Chinte 4 - Roxi 5 - Lexie 6 - Rozi 7 - Angel Daca marginile au fost curate ma gandesc ca mafiotii au fost concentrati pe mijloc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Roxa/Lexie ? Ce spuneti piratilor? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Nu se poate asa ceva, promit sa ma razbun. L-am trimis sa imi mai aduca niste femei in harem si uite ce s-a intamplat. Cred ca cineva a vrut sa le rapeasca si l-au matrasit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde se gaseste harta aflam si cremenalu' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Piratii nu jelesc prea mult moartea lui Casanova. Gandul lor este acum preocupat de gasirea hartii atat de bine ascunsa. Intr-un singur loc nu este sigur: tatuata pe scalpul lui Casanova.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:08 PM |
|