IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Roxana_
post May 8 2009, 08:03 PM
Post #241

Musafir

Casanova, n-ai ascuns si tu mai bine harta comorii? Era musai sa puna mafiotii mana pe ea?

Dupa cum fuse Casanova matrasit asa din prima, tare mi-i teama ca sexoasa de Angelu (Tarantula) ii mafioata.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 8 2009, 08:06 PM
Post #242

Musafir

Daca 7 e mafiot ar putea foarte bine sa fie si 2 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Adica 7 inainte de 8 nr de cetatean si 2 dupa 1 nr de cetatean...

Angelu Albi ce spuneti?

Eu daca pierdem si jocul asta ma dau cu fundu de pamant si incep sa urlu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
rozy
post May 8 2009, 08:08 PM
Post #243

Musafir

Stati calme, nu m-am suparat cu toata ca ma macina curiozitatea ce rol mi-ar fi picat. Era misto sa fie si un papagal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 8 2009, 08:08 PM
Post #244

Musafir

Da...e musai sa-l castige cetatenii, ca prea si-au facut de cap mafiotii. De ce n-ar fi buna comoara la piratii cei cinstiti?

+Quote Post
Lexie
post May 8 2009, 08:09 PM
Post #245

Musafir

Kary, in asa de putine posturi ai tinut sa subliniezi de doua ori ca nr. 1 este de cetatean. Ce se intampla? De ce te scuzi fara sa te acuze nimeni?

+Quote Post
Teocris
post May 8 2009, 08:11 PM
Post #246

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Rol la cerere pentru Rozy: Mana dreapta a Capitanului
(IMG:http://www.cotidianul.ro/fileadmin/2007/Aprilie/ed557/16tri1.jpg)

+Quote Post
Roxana_
Post #247

Musafir

Pai Rozy, esti in joc, doar ca n-ai poza.

+Quote Post
Lilisor
Post #248

Musafir

Chiar asa Kary... de ce nu ar fi primul numar mafiot? Chelu' is watchin'! Eu eram garda de corp a lui Casanova! Cine credeti ca i-a adus statuia in camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !

+Quote Post
kary_pink
post May 8 2009, 08:18 PM
Post #249

Musafir

Lexie (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu fac scheme si ma tin de ele si daca ai observat in ultimele jocuri schemele si logica mea au fost bune. Pacat ca nu s-a tinut cont de ele. Dar asta este altceva...Eu insist pana m-o baga si pe mine cineva in seama...
Vrei tap ispasitor? Cauta in alta parte ca eu nu miros a mafiot...

Roxa da ar fi tare bine sa fim uniti macar un joc si sa prindem mafiotii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Lili hai asa sari pe mine ca te dai de gol singurica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai mereu mafiotii s-au legat imediat de cineva prins in hora ca sa atate la votare hehehe batran si intelept pirat mi's Si cum erai garda de corp erai cea mai aproape sa-i faci felul. Poate iti dezvaluise si unde tinea harta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Lexie de ce dupa schema mea cum ca mafiotii ar fi la mojloc si am intrebat ce spui despre asta ai sarit pe mine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 8 2009, 08:21 PM
Post #250

Musafir

Am aparut si eu muahahahaha
Ia cum a sarit repede Roxana sa ma banuiasca pe mine, doar pentru ca am un nume veninos (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si nici macar nu am fost prezenta la macel.

Citesc putin ce s-a intamplat si revin cu impresii mai profunde.
Pana atunci va las sa va relaxati cu anthemul meu http://www.youtube.com/watch?v=5kJ09FpWoaM

+Quote Post

102 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd August 2025 - 05:47 AM