![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ti s-a parut ca am sarit undeva? Te-am intrebat doar pentru ca mi s-a parut curios cum din al doilea post ai trecut la "nr 1 si 8 sunt de cetateni" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In plus, daca ma simteam cu musca undeva ma faceam mica, pentru ca se trecuse cu vederea "ideea ta salvatoare" de a ne incrimina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, asa sa fie... daca zici tu ca ma dau de gol!....
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai in schema mea reiese nr 1 io cetatean nr 8 Scorpi cetatean. M-am gandit ca mafiotii sunt concentrati pe mijloc, tu si Roxa. Ete ca Roxa nu a sarit, si-a expus banuiala, tu in schimb...
Dupa banuiala lu Roxa m-am gandit ca poate mafiotii au fost pusi langa cetateni si poate sunt Angel si Albi... Scheme ca doar in baza a astea se voteaza sau nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dieci Tarantula a dat in oase de oameni morti (varianta pirateasca a bobilor) si i se cam pare ei ca posibilele cupluri de mafioti ar fi :
Ori Roxana cu Kary , ori Lexie cu Lilisor. Chinte s-ar putea totusi sa fie foarte hoatza, ca are antecedente din astea cand era mafiot si abia a scos 2 vorbe tot jocu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, esti libera sa faci cate scheme vrei. O sa le analizez din umbra, sa vad daca picam de acord undeva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel eu sunt curata ca lacrima si Roxa de ar fi mai degraba eu as vedea'o cu Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Albi ea unde e? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am scapat cu vederea faptul ca joaca si Albi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sorry, da nu prea o fost activa. Astept sa vad ce are si ea de comentat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5kJ09FpWoaM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5kJ09FpWoaM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Prea tare melodia pentru a nu fi ascultata de povestitor cand pune cap la cap o poveste marsava (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Merci Tarantula de inspiratie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragi pirati, lamuriti-ma si pe mine va rog. Pan' la urma cine joaca Rozy sau Lilisor?
Eu nu stiu cum am un noroc chior ca nici jocu' asta nu fac parte din randul piratilor rai. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor joaca...
Roxa eu as vrea sa te cred, daca o banui pe Angel, alaturi de cine crezi ca a actionat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Incheiem o tura in seara asta? Ca maine cred ca mai toate avem plimbari in plan... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:40 AM |
|