![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
O data cu postul Albinei mi s-au confirmat si banuielile. Votez Albina.
O rog pe Teo sa nu inchida runda pana nu apuc sa vad ce s-a mai intamplat si sa-mi spun parerea. Merci. Noapte buna va doresc, pirateselor. (IMG:style_emoticons/default/pirate28.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah... Eu ma duc sa ma culc... si mai vedem pe cine votez maine dimineata...
Gud night pirates! (IMG:style_emoticons/default/piromg.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/li8VfNetr28&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/li8VfNetr28&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Recapitularea voturilor: 1 vot Chelu (Lili) 1 vot Picior de lemn (Kary) 1 vot Barba neagra (Chinte) 1 vot Trei degete (Lexie) 1 vot Chiorul norocos (Albi) Asteptam voturi de la Chelu (Lili) si de la Barba Neagra (Chinte) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, daca voi nu ma vreti eu va vreu. Eu, maimuta fiind, cred ca Lexie e vinovata, ca prea asteapta ea asa parerile altora si vrea sa dea impresia ca ea joaca in grup,cu cetatenii,si ca o echipa ce sunt,musai se sfatueisc. That's BS (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Rozy, vezi ca Bucatarul ne imbie cu ceva bunataturi fine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-ti pofteste nimic inimioara?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili pai cum te culci inainte sa votezi domle>?
Daca nu votezi in seara asta jur ca ma sucesc si te votez pe tine, piratii se stie sunt f ofticosi si razbunatori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary am zis deja cu cine cred ca ai fi, adica tu nu citesti ce scriu io? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, da eu ma gandeam ca poate as putea gati ceva tocanita de maimuta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asa nu o vrea nimeni. O vreau eu! muahahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... haaaai kitykitykity ... haaaai kitykitykity ... puipuipuipui
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre Scorpi nu era moarta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maimutica vrea un banana split, de dragu jocului trecut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mah da nu era vorba ca terminam jocu in seara asta pe cat posibil? Lili vad ca este dar nu are chef sa voteze, Chinte nu este si probabil a uitat ca se joaca mafia. Noah...io maine nu o sa prea fiu pe acasa, sa nu ziceti ca nu v-am zis.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:35 PM |