![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
deci eu sunt in pom si pomul in aer, nu e vorba ca am uitat ca ma joc mafia, e vorba ca am uitat cum se mai joaca lumea, nu mai inteleg nimic. de ce are Rozy imunitate? votez Lexie, sabia aia din gura ei nu imi inspira deloc incredere.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Liliiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Da-ne votul!
Maimuta si bucatarul au imunitate parlamentara. Fara ei nu merge corabia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ma gandeam la un platou cu fructe de mare domnule bucatar nu la tocana de maimuta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , desi o ciorba de coada de maimuta ar fi taman ce-mi lipseste. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte, Rozy e doar o maimutica nevinovata, fara drept de vot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) doar cu dreptul de a-si da cu parerea.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Zi-le domnu' Geo!
Ce le mai dai tu din casa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa,credeam ca-s singura cu rol inventat.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Nu bre! Si Scorpi s-a reincarnat in bucatar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acum probabil se va razbuna obigandu-ne sa mancam cine stie ce farafastacuri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bucataru tre sa isi intinda parul cu placa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu poate sa va serveasca asa cu parul slinos si incalcit. O cioarba din coada de maimuta merita o servire pe masura.
Maimuta, treci aci ca avem nevoie de coada ta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haidi bree, ca nu-s caine sa-mi taiati coada (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Care par? De la subrat poate sau de pe picioare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toata lumea stie ca un bucatar pirat e chel (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si lasa maimuta in pace! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
care e situatia voturilor Teo?
|
|
|
![]() ![]() |