![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maimuta mea mica nici acum n-a adormit. E inca la san.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Recapitularea voturilor:
1 vot Chelu (Lili) 1 vot Picior de lemn (Kary) 1 vot Barba neagra (Chinte) 2 voturi Trei degete (Lexie) 1 vot Chiorul norocos (Albi) Asteptam votul de la Chelu (Lili) Salutam mini-maimutica piratului Barosanu' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
f tare...deci nici nu putem sa linsam pe nimeni fara Lili ca nu are nimeni majoritate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai are doua voturi Trei degete (Lexie), insa asta nu poate fi numita majoritate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Propun sa voteze Rozy in locul ei. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pentru asta ar trebui ca rozy sa stie ce rol are lilisor nu?
Ca poate lilisor e mafiot, sau politist sau ce stiu io? Nu?? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama ce joc. Nimeni nu stie pe cin' sa voteze. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Va scriu de la orizontala, ca-s franta. Teo, te pupa mini-maimutica. Sa speram ca de data asta a adormit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Trebuie si Barosanu' sa-si dea seama ce s-a mai intamplat cu harta aia, dar vaz ca nimanui nu-i prea arde. Angelu' vrei sa se termine runda, ca n-ai voturi si esti mafiot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Of, nici nu stiu la gatul cui sa sar. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA, Rox, exact asta vreau, chiar asa evidenta sunt? :|
Eu ma culc, ca mi-s hobosita, si vad ca nu se mai misca nimic. |
|
|
![]()
|
|
Noapte buna, noapte buna!
Vine Luna sa va spuna Si sa toarca la ferestri Din fuiorul cu povesti. Doarme pomul Doarme vantul Obosit, doarme si gandul Si-n alaiul florilor Tot norodul gazelor Noapte buna! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Lexie, se bucura prea tare de schemele lui Picior de lemn. Sorry, dar eram franta...
Le: Desi acum ca a trecut mai mult timp de cand am iesit din pat, mi-e ca mafioti is Chinte cu Albi, iar Lexie e something else... Ce nu-mi plac jocurile cand toata lumea voteaza pe toata lumea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nu mai stii ce si cum se intampla, cine - ce e... Greu dom'le, greu! Si mai later edit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : Eu plec la munci, unde nu am internet, las votul meu pentru Trei degete si sper ca el sa fie mafiotul care avea pica pe Casanova pentru ca-i fura toate femeile... inclusiv statui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili lasa un vot si pentru un al doilea suspect ca pana pe seara daca se gandeste lumea sa mai inchida o runda sa avem si votul tau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:50 AM |
|