IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Roxana_
post May 9 2009, 08:11 AM
Post #321

Musafir

Neata!

Rozy o fi avand si ea treaba azi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Ca ma gandeam sa joace ea in locul lui Lilisor. Isi cam pierde din farmec jocul daca se apuca sa faca nominalizarea de pe acu'.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 08:19 AM
Post #322

Musafir

Roxa tu cum de ai votat-o pe Chinte desi initial o banuiai pe Angel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 9 2009, 08:41 AM
Post #323

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Piratii prin vot democratic au ales sa-l trimita pe Trei degete (Lexie) sa inoate cu rechinii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , au baut pentru sufletul lui doua butoaie de rom si au adormit (cu capul pe masa).

Dimineata urmatoare:
" Treziti-va puturosilor! Hai! La treaba cu voi! Tai mana dreapta (celui care o mai are) celui care nu pune imediat mana pe o perie sa frece podeaua!" striga capitanul din usa cabinei lui. E nervos. S-a trezit de dimineata cu un cutit in piciorul stang.
Bucatarul s-a oferit sa faca cafea la toata lumea, sperand astfel sa scape de corvoada muncii. Cand s-a dus la butoiul cu apa dulce (singurul de altfel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) sa puna in oala apa pentru cafea, observa cu mirare ca apa capatase o culoare rosiatica si miros acru. A ridicat capacul butoiului: ca intr-o supa, plutea in apa corpul facut bucati al Tarantulei (Angel). (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 9 2009, 08:42 AM
Post #324

Musafir

Pai mi s-au parut cam suspecte declaratiile ei, mai ales ca nu prea a acuzat pe cineva de la inceput.

Dar si Angelu' e in continuare suspecta.

Nu pot scrie mult ca iar sunt cu picea la san (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 08:44 AM
Post #325

Musafir

Tocmai ce Angel o fost omorata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Acu e acu...

Sooo am ramas in joc eu, Roxa, Albi, Lili si Chinte ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Un politist, doctor ne poate spune ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 9 2009, 09:20 AM
Post #326

Musafir

Da...am vazut ca Angelu' fuse matrasita.
Ce apa mai folosim noi la cafea? Capitanu' va fi intors cu fundu-n sus daca n-are cafeaua de dimineata.

Eliminarea lui Angelu', ma face si mai tare s-o banuiesc pe Chinte, dar poate ca gresesc.
Kary, daca stau sa ma uit prin ograda, la ora asta am fost treze doar eu, tu si Lili, ceea ce ma face sa cred ca Lilisor e mafiot. D-aia nu poate fi ea inlocuita si d-aia nu si-a lasat nominalizarea.

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 09:26 AM
Post #327

Musafir

Eu Lili am votat, dar acum daca ma gandesc la schema mea ea ar fi facut cuplu cu Chinte. Lexie sa nu fi fost mafiot? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am incurcat'o in cazul asta...
Mi se pare oricum dubios jocul lui Lili dar si a lui Lexie care nu a insistat foarte mult sa-si ia apararea. Ma gandesc ca poate asa a acoperit-o pe partenera ei. Dar cine sa fie aceasta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Poate ne lumineaza vreun politist...

+Quote Post
Lexie
post May 9 2009, 09:38 AM
Post #328

Musafir

Neata! Eu vreau sa stiu daca imi mai pot spune parerea pentru ca am rugat in mod expres sa fiu asteptata pentru ca am ceva important de spus. Altfel chiar ca nu ma mai joc alta data.

Aaa, pardon, acum a m vazut ca deja s-a trecut mai departe. Ok, merci mult Teo. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 10:05 AM
Post #329

Musafir

Lexie tu ai spus ca vrei sa vezi ce are de spus Albi si apoi votezi. Ai spus ca ti s-au confirmat banuielile si ai votat-o. Dar nu ai dat de inteles nimic clar (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Apoi ai spus sa fii asteptata sa-ti dai cu parerea desi lumea ceruse sa se incheie o runda...

Ori ai fost politist ori un mafiot acum revoltat ca nu a putut sa se scoata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca erai politist ma gandesc ca ai fi stiut ceva de Albi la sigur nu ai fi spus ca e o banuiala confirmata de o reactie de'a ei si nici nu ai mai fi avut nevoie de o ultima parere. Habar nu am dar m-ai pus pe ganduri...

Iti dai seama ca Teo nu poate sta dupa fiecare care spune stai si dupa mine dar si dupa mine si dupa altii care tipa hai sa inchidem o runda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tu nu ai spus sa nu se inchida runda ca ai ceva important de spus, ai spus sa nu se inchida sa-ti dai cu parerea...

Nu inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

In concluzie ori Lexie era cu Lili, m-am uitat si pe suspectii lu Angel. Pe Roxa o scot ca era vazuta cu mine si cum eu ma stiu cetatean nici ei nu prea ii gasesc pereche (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ori Lili e cu Chinte si vai de noi daca sunt 2 mafioti in viata. Ori Lexie chiar stia ceva de Albi si nu vroia sa se desconpire. Dar Albi cu cine sa faca cuplu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cu Angelu putea dar ea saraca a fost omorata. Grele domle, sau poate Albi e cu Lili sau Chinte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Roxa hai sa facem lumina, pentru mine esti singura in care am putina incredere. Sper sa nu mi'o iau si de la tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 9 2009, 10:12 AM
Post #330

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Lexie, hai sa nu ne suparam (iar) din cauza jocului. Dupa cum se observa, jucatorii au si altele de facut iar pe la noi dau mai rarut.
Daca aveai ceva de zis important, trebuia sa o faci. Majoritatea a hotarat sa se treaca la ziua urmatoare.
Imi cer scuze daca te-am suparat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu pune la inima. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Vrei sa te reincarnezi? Tarantula, tu vrei?

+Quote Post

102 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 10:13 PM