IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
angeldust
post May 9 2009, 10:20 AM
Post #331

Musafir

Mai eu nu vreau, nici nu prea mi-a suras ideea asta cu reincarnarea, uite Rozy s-a reincarnat si a influentat voturile (prost I might add). Eu degeaba tot zic ca regulile le-am facut cu un scop si cam de fiecare data cand nu jucam dupa reguli iese cu suparari, dar deh...faceti cum credeti, eu una chiar nu pun la suflet. Important e sa ne distram, dar in ultima vreme eu una nu prea m-am distrat la mafia drept sa spun (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pacat de povestile frumoase
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 10:33 AM
Post #332

Musafir

Lexie avea deja un vot inainte sa-si dea Rozy cu parerea, apoi a votat-o si Chinte care nu prea parea ca a citit prea mult posturile fiecaruia si apoi Lili cu o explicatie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am incredere ca fiecare a votat in baza instinctului nu influentat de altcineva...

As vrea sa aud ce are de spus Chinte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu cred ca mafioti sunt ori Chinte/Lili, ori Lili/Albi, ori Chinte/Albi? Albi zi si tu ceva ca te vad pe aici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Incep sa nu mai inteleg nimic din jocul asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Simt ca joc singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 9 2009, 10:36 AM
Post #333

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu mai bine tragem noi o bauta?
(IMG:http://images.recados.net/img/recados/alcool_1112505258_bebida004.jpg)

(IMG:http://www.zoresti.ro/images/butoaie_in_crama_22.jpg)

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 10:37 AM
Post #334

Musafir

Cred ca picior de lemn o sa se imbete cu povestitorul si mortii suparati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post May 9 2009, 10:38 AM
Post #335

Musafir

1. Daca tot nu se inchisese jocul seara mi-am imaginat ca nu e un capat de tara sa imi asteptati parerea. Lili nu aparuse, Chinte la fel, eram sigura ca jocul nu se incheie pana a doua zi si asa s-a intamplat. De cate ori nu au fost asteptati jucatorii care au solicitat asta? Come on. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
In plus, avand in vedere ca trebuia sa fiu data afara, mereu se acorda celui care are sansele de a fi eliminat posibilitatea sa se apere. Ceea ce nu s-a intamplat.

2. In momentul acela voturile erau cam 1 pentru fiecare si poate nu avea rost sa spun ce aveam in minte pentru ca nu eram mai amenintata decat ceilalti. Insa pana a doua zi, cu inca 2 voturi pentru mine, normal ca s-au schimbat lucrurile si in somn nu pot sti asta sa vin sa ma apar.

3. Faptul ca Rozy, personaj inventat, vine cu "Eu cred ca Lexie e mafiot" e total aiurea. Ok, sunt personaje de fun, dar nu te apuci sa faci banuieli care poate de unii sunt luate in seama.

Nu ma supar, nu pun la suflet dar imi pare rau ca jucam dupa cum bate vantul si sincer, nu prea mai am tragere de inima sa joc cand se intampla asta. QED

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 10:43 AM
Post #336

Musafir

Pai nu jucam dupa cum bate vantul, ne distram. Tu ai votat ca si ceilalti dupa banuiala, nu ai dat altceva de inteles pentru a considera ca trebuie sa fii asteptata. Daca erai asteptata tu, apoi trebuia sa o asteptam si pe Lili pana pe seara ca deh si ea ti-a acordat un vot si apoi iara pe Chinte cine stie pana cand. Priviti posturile fiecaruia si se va intelege ca nu e nimic haotic. S-a cerut inchiderea de aseara dar s-a inchis abia azi dimineata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Uite eu iau in calcul si ce spui tu si ce spune Angel...Acum sa ma gandesc ca influentati voi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 9 2009, 10:47 AM
Post #337

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

M-am trezit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Doale capu' (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asadar Tarantula e dead (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Deci banuiala mea cum ca ar fi cu Lexie, s-a dus!
Acum ma gandesc la Lili sau Chinte. Chinte prea a fost dezorientata jocul asta. Si nu-i sta in fire. Lui Lili ii convine ca se tot uscheste, pentru ca asa crede ea ca nu da de banuit!
Mai astept un pic!

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 10:48 AM
Post #338

Musafir

Lili se uschea si jocul trecut cand pana la urma tu erai mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Roxa vaz ca taci (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca sunt doi mafioti in viata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 9 2009, 10:51 AM
Post #339

Musafir

De accord cu Lexie. Trebuia sa o lasati sa se apere, asa e corect.
Si cred ca e mai bine sa nu fie personaje inafara jocului.

+Quote Post
kary_pink
post May 9 2009, 11:01 AM
Post #340

Musafir

Atunci sa ne intoarcem in trecut la prima runda dupa voturi si sa vedem ce mai spune fiecare, care a fost votat, care a murit. Macar sa joc si eu cu cineva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Se poate?

Dar oricum cred ca s-a inteles deja ca Angel a fost omorata nevinovata si Lexie votata aiurea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

QUOTE(Lexie @ May 8 2009, 08:49 PM) *
Eu astept Albina sa vad ce are de spus si apoi votez. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

QUOTE(Lexie @ May 8 2009, 09:16 PM) *
O data cu postul Albinei mi s-au confirmat si banuielile. Votez Albina.

O rog pe Teo sa nu inchida runda pana nu apuc sa vad ce s-a mai intamplat si sa-mi spun parerea. Merci.

Noapte buna va doresc, pirateselor. (IMG:style_emoticons/default/pirate28.gif)

QUOTE(angeldust @ May 8 2009, 09:36 PM) *
mah da nu era vorba ca terminam jocu in seara asta pe cat posibil? Lili vad ca este dar nu are chef sa voteze, Chinte nu este si probabil a uitat ca se joaca mafia. Noah...io maine nu o sa prea fiu pe acasa, sa nu ziceti ca nu v-am zis.

QUOTE(angeldust @ May 8 2009, 10:09 PM) *
f tare...deci nici nu putem sa linsam pe nimeni fara Lili ca nu are nimeni majoritate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:14 PM