![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Haideti mai, iar incepem cu din astea?
Lexie intr-adevar a cerut sa fie asteptata, dar nu a spus ca are ceva important de zis. Daca era politist, e nasol pentru noi. Dar nu cred ca stia ceva sigur, pentru ca ar fi spus. Kary, nu ma mai baga in tot felul de scheme logic cu mafioti, ca nu sunt! Is un biet chior norocos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Lexie, Angel si Scorpi au murit. Niciuna nu vrea sa se reincarneze, toate au ceva de zis acum (cand e prea tarziu).
Unde e spiritul de aventura? Lasati orgoliul sa va umbreasca distractia si nu e bine. Ma faceti sa ma simt prost, insa nu-mi iau jucariile si plec acasa. Aveti dreptul sa comentati ce vreti. Chiar daca e o corabie de pirati, avem pretentia ca suntem democratici. V-am oferit posibilitatea sa va reincarnati. Profitati de ocazie sau nu. E alegerea voastra, insa gata cu supararea ca va scornesc acum o moarte si mai groaznica (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici lumea se distreaza si nu se joaca pe bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu dubitez intre Lili si Chinte, ma supara faptul ca niciuna nu e prin preajma ca sa vad ce are de spus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai tarziu o sa plec si eu prin plimbari, o sa-mi las votul atunci... Roxa tu ce spui? Albi pai Lexie te banuia pe tine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am musafiri..revin.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, corect. Ma banuia pe mine, dar a zis ca i s-au confirmat banuielile dupa ce eu am votat.o pe ea!
Eu mai sunt prin preajma o perioada, asa ca astept sa vad ce mai are lumea de zis. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, chiar n-am vazut ca voiai sa mai zici ceva, c-as fi intervenit. Adevarul e ca majoritatea suntem prinse in tot felul de activitati si nu prea putem sa ne concentram full la joc. Dar pana la urma ne jucam ca sa ne amuzam. Parca si eu am fost o data eliminata si m-am trezit prea tarziu sa ma apar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Kary, si eu am incredere in tine jocul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Burtosul (adica moi) e cinstit pana-n maduva oaselor. De asta nu trebuie sa te indoiesti. Chinte, nu mai zice nimic? Eu tot spre ea ma indrept. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
E grele domle... Cu Lili si Chinte principalii suspecti care nu sunt prin preajma, e greu sa-ti dai seama de adevarata vinovatie...
Eu nu am chef sa taraim jocul asta pana la toamna. Mai tarziu o sa plec si maine am grama' treaba... Oricum parerea mea este ca una dintre cele doua cu siguranta este mafiot, daca nu chiar in cuplu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu la fel cred...ca-s ambele.
Si sarmana Lexie a murit nevinovata. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, vrei sa spui ca pot sa ma reincarnez si sa spun ce stiu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai eu as propune ca Chinte si Lili sa fie inlocuite. E o mare abrambureala aci', cand or sa apara ele probabil vor fi alte fete plecate si tot asa.
Lexie eu nu stiu cat de indicat ar fi sa mai spui acum ceva, poate ne-ar ajuta dar nu avem certitudinea ca anumite nu le-ai aflat de la fete de pe mess. Si castig sau pierdere mafia se bazeaza pe ce se intampla in joc indiferent de...Nu esti prima care a fost votata si nu a avut prea mult timp la dispozitie sa se apere... Roxa a fost votata nevinovata in 5 minute si a fost inchis jocul... Eu cred ca tu ai fost politist. Banuiala ta era Albi dar probabil ori ai fost tinuta ocupata ori nu ai intrebat de ea pentru ca nu vad de ce ai avut nevoie de reactiile ei ca sa o votezi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:16 AM |
|