![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Lexie a avut rol de doctor sau politist, mai degraba politist.
Lexie, n-ar fi fair, sa ne spui. Trebuie sa punem osul la treaba. Sunt de acord cu reincarnarile, atata timp cat nu se fac insinuari. Restul de cetateni ramsi in viata sunt obligati sa descopere piratii mafioti. Pacat de farmecul acestei povesti, construita asa de frumos de Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , cand mafiotii nu-s de fata. In loc sa le ucideti pe Scorpi si Angelu', care faceau povestea frumoasa...mai bine ma sacrificati pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar adevarul e ca in postura de cetatean, nu prezint interes. Si eu plec dupa 5 si apoi abia pe la 11 mai revin. Votez Chinte, ca sa nu ma asteptati. Dar totusi astept si replica. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ete asa ma transform intr-un sloi de gheata pana au de gand sa apara toti piratii la intrunire. Vai si amar de nava noastra, in loc sa cautam comori si sa pradam vase de croaziera ne certam ca la usa cortului si ne omoram intre noi. Ma duc sa ma imbat de suparare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Semnat: Picior de lemn (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/pirato2.jpg) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vroiam sa pun pe jar pe cine se simte cu musca pe caciula. Voi cantariti si decideti, eu ma duc sa ma ascund in cufarul cu comoara si sa va bantui cand o descoperiti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
ok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
deci barba neagra abia acum o jumatate de ora s-a trezit. si nu e mafiot, pentru ca atunci cand barba neagra e mafiot face niste scenarii mai smechere si ucide cu sange rece and stuff. mafiotul de data asta a fost un amator. nu-l bagati pe barba neagra in aceeasi oala, barba neagra e mai smecher.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand sa faca barba neagra niste scenarii mai smechere daca abia a fost prezent? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
OOO daa, bune argumente (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Albi, ia spune tu ce cauta o albinutza zum zum pe un vas de pirati? nu cumva vrei sa ne sabotezi?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte si daca tu nu esti mafiot atunci cine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
nu stiu inca, dar eu sigur nu sunt decat un amarastean caruia i-a fost ucis omul de incredere si care nu mai are femei in harem acum din cauza asta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:20 AM |
|