![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daca vrei sa ne luam dupa nume, al tau sugereaza mult mai multe decat al meu. Albinuta face miere. Chintesenta raului ce poate face bun?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vaz ca a aparut si Lili, poate reusim sa inchidem jocul asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai poate! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Lilisor? Ce ai de zis? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
A fugit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ne facem Kary (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?
Devotez Chinte si votez Lilisor; dar asta nu inseamna ca-s sigura ca Barba neagra ii basma curata. Nu stiu cum ti-o fi permis capitanu' sa dormi atat. Daca era corabia la carma mea, toata lumea se trezea in zori, o data cu fi-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar nu am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apar dispar, ce mai mafia e asta piratilor?
Votez si eu Lili si ce o fi o fi dar nah in conditiile astea cum sa-ti dai seama de ce se intampla?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Rox (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu votez Albi si o tulesc la magazin sa iau nuca de cocos sa ii fac capitanului niste bobo bounty dupa reteta povestitorului. |
|
|
![]()
|
|
Vad ca nu se invart prea multe pe aici nu?
Lili cred ca se simte cu musca pe caciula. A intrat, a citit, si nu gasit nici o modalitate sa se scoata si a fugit. Votez si eu LILI. Sper din tot sufletul sa nu ne inselam! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai Lili sa spui si tu ceva si sa votezi ca vreau si eu sa vad ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-am pus pe prietenul meu sa intre sa-mi citeasca ca ma plictiseam la serviciu, inutil de altfel, ca daca nu citesc eu cu patos, nu inteleg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Eu am de zis in apararea mea ca-s un pirat cat de poate de cinstit avand in vedere felul cum arat cum arat(chel si fioros (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Dupa reactie lui Lexie, incepe sa-mi para rau ca am votat-o pentru ca am impresia ca ea era politistul... in diagonala citind, nu mai cred ca e Chinte partenerul ei. In 5 minute revin cu un vot, sa citesc cum trebuie pe aici... Okey, votez Albi, pereche habar nu am cu cine, ca-i prea incurcata treaba. Acum sunt convinsa ca am omorat politistul, aveam o banuiala, dar ma gandeam ca nu-i chiar asa. Si nu ma fofilez si nici nu ma tem de acuzatii, pentru ca ma stiu pirat, nu mafiot! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:34 AM |
|