![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu raman la votul meu, mi se pare ciudat cum o scoti tu pe Chinte si te axezi pe Albi desi nu'i vezi partenerul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Teo te asteptam sa ne luminezi! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite cu Roxana ar fi singura posibilitate!
Oricum, eu imi sustin pe drept nevinovatia pana'n panzele albe! Sincer as fi pastrat-o si pe Chinte mafiot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar a votat-o pe Albi, iar Roxana, desi initial o votase pe Chinte, a devotat si m-a votat pe mine, ca sa-mi acorde premiul de majoritate de voturi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, interesant cum o scoti tu peChinte. Si zici ca eu sunt mafiot dar nu as putea fi cu Chinte pentru ca m-a votat. daca nu ma insel, numai ea m-a votat, asadar, chiar daca as fi fost mafioata cu Chinte, votul ei nu maelimina, pentru ca era singuru vot. Asadar nu merge.
Si eu imi mentin votul. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine, atunci cu cine esti, ca eu sigur nu sunt mafiot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili hai ca esti simpatica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noh eu as vrea sa te cred ca esti cinstita dar nu pot...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai cu Chinte nu-s, as putea fi u Roxana nu?
Roxana ce zici? Marturisim? Aaa da cu kary de ce nu pot fi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Tu esti cinstita,daaaa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei nici nu trebuie sa ma crezi, rade chelia mea de nemafiot la urma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai, eu faceam si eu presupuneri asa cum face toata lumea. Pe kary nu o banuiesc... nu mai tin minte de ce, dar undeva in prima tura mi s-a luat piticul de la ea din gradina si acum cred ca esti tu mafioso! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
trecem la ziua urmatoare sau va mai ganditi?
Lili - 3 voturi Albi - 2 voturi |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din partea mea da. Nu vad sensul sa taraganam la nesfarsit, fiecare si-a expus punctul de vedere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si din partea mea! Sunt curioasa cine sunt mafiotii!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:48 AM |
|