![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Roxana a spus ca ajunge pe la 11, deci cred ca ar fi bine sa mergem la departe.
Foarte tare cum amandoi mafiotii m-au votat pe mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate Chinte o fi mafiot, ca eu una Albi nu sunt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Chelu (Lili) a fost lasat singur pe o insula pustie fara apa si fara mancare, unde s-a stins din viata dupa multe zile de agonie.
Picior de lemn (Kary) si Chiorul norocos (Albi) , care gasisera harta comorii pastrata cu atata grija de Casanova (Scorpi), au facut in asa fel incat l-au "convins" pe Capitan sa le cedeze lor corabia in schimbul unei lovituri scurte si precise de cutit. Pe Barosanu' (Roxana) si pe Barba Neagra (Chinte) le-au obligat sa traga la rame in pantecul corabiei pana au ajuns la locul in care era ascunsa comoara. Apoi le-au ingropat in nisip pana la gat si le-au lasat prada pasarilor, crabilor si insectelor. (IMG:http://lh6.ggpht.com/_-tqCQioMaFA/Rj4JMK3X6lI/AAAAAAAAARM/rBIGZpUZER4/IMG_0793.jpg) In rolurile principale: 1 Kary - Picior de lemn - mafiot smecher si guraliv care a omorat la prima strigare doctorul 2 Albi - Chiorul norocos - mafiot striper fara prea multa experienta care a tot dansat in stanga si-n dreapta dar fara folos 3 Chinte - Barba Neagra - pirat cinstit, derutat de maimuta capitanului 4 Roxana - Barosanu' - pirat cinstit fara fler care a banuit doar oamenii cinstiti. Ne hazardam sa spunem ca asta s-a datorat mini-maimuticii Sara care a lucrat mana-n mana cu mafiotii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 5 Lexie - Trei Degete - politistul linsat de "prieteni", fara drept de apel 6 Lili - Chelu' - pirat cinstit si absent care umbla creanga, mai putin pe corabia piratilor 7 Angel - Tarantula - pirat cinstit, cu viata scurta si vorbe putine 8 Scorpi - Casanova - pirat doctor fara pic de vina si cu chef de joaca, omorat in prima noapte In rol secundar: Rozy - maimuta capitanului - spalata sub coada si cu glume la activ |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, niciodata nu ma ascult cand zic ca prima parere, aia conteaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu, daca m-am vazut fara Casanova, am umblat hai-hui pe la gagici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
deci am banuit-o bine pe albinuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aplauze va rugam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi hai sa ne imbatam ca avem comori si corabii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi ete ce inseamna sa salvezi fundul altora (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) mie-mi place la nebunie cum povestesti.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo multumim pentru poveste (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ho ho hooo piratii mei!
Ne imbatam Kary, ca avem cu ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aplauza va rugam frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Chiar meritati aplauze mafioatelor (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Hei hoooo si-o sticla cu rom! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:14 PM |
|