![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama Kary ce m-ai dus de nas. Gata...nu mai ma aliez cu nimeni. Am zis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Vad ca ma prosteste toata lumea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Felicitari mafioatelor si povestitorului. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur si eu ca odata am fost convingatoare si m-a crezut si pe mine cineva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...pai is cea mai credula din joc. Daca mafiotii vor sa castige, trebuie sa se alieze cu mine, ca jocul e un triumf.
Ma bag la urmatorul. Poate imi spal pacatele....ca-n ultimele 2 am pus osu' la infrangerea cetatenilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, cum barba mea creata nu v-ati dat seama ca Kary ii mafiot dupa cum tot se grabea sa inchideti turele si cum se facea ca nu vede ca Lexie are rol important? Pe Albi n-am banuit-o, dar de Kary am fost sigura din prima clipa.
Kary, io-s doctor din ala cu simtu datoriei. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta ii strategia mea, na. Sunt exact aceleasi sanse si daca ma salvez pe mine si daca salvez pe altul, atat ca in primul caz raman eu in joc in locul altora. Anyway, io salvez pe altcineva din simplu fapt ca in cazul in care nimeresc exact persoana care ar fi fost linsata de mafioti eu stiu de o persoana ca e nevinovata, la fel ca si politistul care va stii si el despre 1. Avantaj dublu pentru cetateni, that is. Daca m-as salva pe mine nu rezolv mare branza. Asa ca aleg sa risc sa ies eu din joc pentru avantajul ala. (dar poate ca nu o sa fac mereu asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ma inscriu si la urmatorul joc. This post has been edited by scorpirescu: May 9 2009, 11:56 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Hai ca aseara pe la 4 n-aveam somn si ma gandeam cum de te-au si dansat, te-au si ucis mafiotii, Scorpi. Prea mare nimereala. Nu stiu ce interes aveau sa aleaga una si aceeasi persoana. Propun ca de acum sa nu ne mai grabim atata, ca n-au intrat zilele-n sac. De exemplu, cand am ajuns eu acasa (era deja inchis jocul), am citit reactiile lui Lilisor si mi-am dat seama ca-i cinsitita, dar nu mai aveam cum sa-mi schimb votul. Jocul asta l-ati castigat, dar mai mult din cauza grabei voastre si a 'naivitatii' mele. Stiu ca si Angelu' mai voia sa spuna ceva ieri dimineata, dar s-a trezit un pic mai tarziu si era deja omorata. Daca respectam chestiile de mai sus, eu mai joc; daca nu, ma retrag. In fond si la urma urmei, unde ne grabim? Jocul asta multa lume a fost absenta. Gata, am spus ce aveam de spus. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa, nu a fost omorata si ocupata aceeasi persoana ( desi se poate intampla ), Scorpi a salvat pe altcineva, noi am omorat-o pe Sorpi that'is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angel a grabit si ea jocul, chiar ea insista sa se inchida o tura nu avea de unde sa stie ca va fi omorata... Dupa ce suntem votati sau omorati toti am vrea sa spunem iar cate ceva... Bre' dupa razboi multi viteji se arata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, nu-i vorba de viteji, ci sa nu ne mai grabim atata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Glumeam si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mafiotii au tot interesul sa se grabeasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E frumos cand nu se grabeste jocul dar nici sa stam dupa alti jucatori care apar odata in zi si spun doua vorbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, sunt de accord sa nu ne grabim pentru cazuri cum a fost cel a lui Lexie. Adica, in momentul in care un jucator acumuleaza multe voturi cand el nu este online si risca sa iasa sa i se dea posibilitatea de a mai spune ceva. Trebuie sa intelegem ca unii mai si dorm sau alte treburi. Nu sa tot lungim pentru discutii contradictorii interminabile.
In plus mi-ar place cei care se inscriu sa fie un pic mai activi, dar ce-i drept unii au anuntat ca is la servici toata ziua (cazul Lili) si noi am acceptat sa intre in joc pentru ca nu reusim altfel sa strangem jucatori. Nu aveam astfel de ce sa ne plangem. Avand in vedere ca greu stragem oameni pentru mafie, eu propun sa lungim jocul si sa stabilim ca o zi sa tina exact cat o zi ... sa aiba ocazia sa scrie si cei care in timpul zilei sunt la serviciu si nu pot. Si povestitorul sa anunte daca votarea se va inchide seara la ora 12 (de exemplu - o ora cand pot fi majoritatea online) astfel incat doctorul sau politistul sa poate vedea daca e de musai sa se declare. Si sa fie regula ca si daca povestitorul nu e online sa inchida jocul la ora 12, nimeni sa nu mai scrie dupa ora respectiva, si povestitorul va inchide dimineata cand apare si continuam. In jocul original toata lumea e de fata cand se desfasoara jocul si sunt linsate persoane, asa ca nimeni nu poate fi linsat in lipsa. Astfel sansele sa fie egale. Lexie, iti inteleg frustrarea ... jocul ar fi fost altfel daca apucat sa spui ca esti politist cand aveai asa multe voturi. Dar hai ca incercam sa facem sa fie bine si sa ne jucam frumos. Nu te supara pe noi, mai joaca-te (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angel, eu as vrea sa incercam sa aducem mafia unde a fost inainte ... cand ne distram. Dar daca nu facem un pic de efort nici nu reusim. Eventual sa mai lucram la reguli sau ceva... Kary, e in avantajul mafiotilor, dar nu e fairplay. Si fairplay-ul trebuie sa faca parte dintr-un joc frumos. Roxi, am salvat-o pe Lili, nu pe mine prima noapte.. de aia m-au linsat. Eh, ghinion (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Inscrisi in joc: Roxi, Scorpi, Kary. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 07:06 PM |
|