![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, ai puctat f bine problemele si sunt de acord ca o zi din joc sa fie egala cu o zi calendaristica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Mi se pare mai frumos ca doctorul sa nu-si salveze pielea, ci sa salveze pe altcineva. Evident ca poate salva si un mafiot, fara sa vrea. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
A 'salva' un mafiot e echivalent cu a tesalva pe tine si sa nu se atenteze la viata ta. Deci tot acolo. Eu am spus de ce am aplicat strategia asta .. na, fiecare joaca cum vrea, nu tre sa faca toti asa. Nici eu nu o sa fac mereu asa .. tocmai pentru a nu fi o tinta sigura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cine se mai joaca? Angel? Rozy? Albi? Lili? Sweet? Lexie? Chinte? Jo? Fanny? Teo, mai povestesti frumos, nu? This post has been edited by scorpirescu: May 10 2009, 02:37 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bineinteles (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca ma mai vreti.
Cu ziua calendaristica sunt si eu de acord. E foarte greu cand nu ai o ora fixa pana la care trebuie fiecare sa-si lase votul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haieti sa va explic si eu ceva: in prima noapte am intrebat de Kary si mi s-a spus ca este mafiot. Nu am sarit sa spun nimic pentru ca nu eram in pericol si pentru ca am vrut sa vad cu cine face Kary cuplu. Am asteptat parerea Albinei si am votat-o pe ea pentru ca imediat ce a aparut a zis ca ii par suspecta dupa poza cu sabia, apoi imediat m-a votat. Pregatise terenul si strategia cu Kary. Am votat-o pe Albina pentru ca am vrut sa o tin pe Kary pt runda a doua, de ea era sigura treaba.
Daca m-ati fi asteptat si mi-ati fi dat ocazia sa ma apar si nu m-ati fi omorat in somn, poate castigam. Asa insa, no chance. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Imi pare sincer rau ca nu m-ati asteptat si Teo, chiar ai tinut cu mafiotii. Sitai ca un comentariu din partea mea poate schimba tot dar nu m-ai lasat sa-mi tin pledoaria. Cand m-am trezit din somn, eram out. Sa nu crezi ca m-am suparat pe tine, doar m-a parut rau ca nu a fost fair. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma joc jocul urmator, dar daca respectam si noi ce a punctat Scorpi si jucam frumos, fara sa grabim de parca arde undeva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu am tinut cu nimeni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Angel. Lili nu erau mafioti si ele au fost de acord sa inchidem ziua. Majoritatea a hotarat. Nu stiu de ce tot insisti cu chestia asta si incep sa cred ca ai ceva personal cu mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mi-am cerut scuze fata de tine , chiar daca eram ferm convinsa ca nu am gresit cu nimic, tocmai pentru ca nu am vrut sa-mi porti pica. Trebuie sa intelegi ca un joc ramane un joc si nu trebuie luat personal. Ai jucat vreodata jocul "Nu te supara frate!"? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel chiar a insistat sa se inchida jocul inca de seara. Lexie gandeste-te ca daca Teo ar fi fost cea care atrage atentia sa-ti lase tie timp sa revii am fi spus ca a tinut cu cetatenii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu trebuia sa spui in alt mod ca vrei sa fii asteptata, nu doar pentru a-ti mai spune parerea. Daca cetatenii (niciunul) nu au tinut cont de ce ai spus tu nu este vina lui Teo. Ce e drept este drept.
Hai sa facem ceva frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, nu am nimic personal cu tine, imi plac povestile tale dar nu mi-a placut ca nu s-a procedat asa cum era normal, sa mi se dea ocazia sa ma apar. Am fost si eu de atatea ori povestitor si am incercat sa dau ocazia tutror sa se afirme. Eu m-am trezit dimineata si murisem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am fost dezamagita pentru ca pentru prima data am ghicit si eu un mafiot si as fi vrut sa joc jocul.
In fine, eu am trecut peste, no hard feelings. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai are doua voturi Trei degete (Lexie), insa asta nu poate fi numita majoritate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si nu ca as tine cu Teo dar pentru ca imi place dreptatea. Uite si tu ca saraca Teo cand Angel tot cerea sa se inchida jocul a spus ca tu ai majoritate de voturi dar asta nu poate fi majoritate. Deci a lasat lumea sa se mai gandeasca. Spre dimineata te-a votat si Lili. Daca Teo ar fi specificat ca trebuie sa te astepte pe tine batea la ochi. Iti dai seama ca un povestitor nu poate fi atent la ce spune fiecare... El face cum spune majoritatea... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu m-am trezit dimineata si murisem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asta e de pus la gazeta de perete! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, tie iti place ca ai castigat tu, nu dreptatea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca ai fi fost in locul lui Lexie te-ai fi ofticat de numa. Eu de asemeni. In jocurile din urma s-a incercat sa se dea posibilitatea celor votati sa spuna ceva inainte de linsare, asa ca inteleg frustrarea lui Lexie. Ea nu avea sens sa se anunte ca e politist cand nu era in pericol de linsare, iar cand a fost nu a avut cum. Cum am mai spus in jocul original .. oricine are aceasta posibilitate pentruca toti sunt de fata la inchiderea jocului. Asa ar trebui sa incercam si in jocul online.
Si las-o balta cu faptul ca Angel Angel Angel a cerut inchiderea jocului. Eu pariez ca Angel cand a spus ca ea credea ca 'ne intelesesem sa inchidem mar o tura seara" se referea la faptul ca multi nu votasera inca (Lili, Chinte cred... ) nicidecum sa nu i se dea posibilitatea lui Lexie sa se apere. Sunt absolut sigura ca Angel i-ar fi dat posibilitatea asta lui Lexie, pentru ca Angel a sustinut mereu in jocurile trecute sa ii asteptam pe aia care au fost votati sa vedem ce spun. Ea era nerabdatoare pentru ca unii au amanat sa voteze sau nici macar nu isi spusesera parerea si a doua zi ea lipsea. Gata, nu mai grabim asa jocurile. Stabilim un termen pana cand se poate vota, gandi si razgandi .. de o zi .. sau cel putin o zi si cat dureaza dureaza. Unde te grabesti, Kary? Tu nu vezi ca abia reusim sa le adunam pentru un joc? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar sa dureze jocul ala tata saptamana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ok, nici chiar asa .. dar na .. sa fie toti multumiti. Teo, Lexie, nu o luati personal .. e numai un joc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si Lexie, daca stiai un mafiot trebuia oricum sa il spui inainte sa vina noaptea ... ca daca te omorau aia noaptea, nu mai apucai sa spui oricum. Chiar daca spuneai dimineata inainte de inchidere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti inteleg strategia ca ai asteptat sa vezi care cum ce zice inainte sa anunti ca stii mafiotul, si eu cred ca as fi facut la fel. No, hai sa mai jucam odata sa vedem daca am invatzat. Suntem acum inscrisi: Scorpi, Kary, Lexie, Roxana. Altii? Jo? Fanny? Angel? Albi? Rozy? Lili? Sweet? This post has been edited by scorpirescu: May 10 2009, 08:07 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:56 PM |
|