IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Roxana_
post May 10 2009, 08:12 PM
Post #411

Musafir

Fac si eu afirmatie, dar nu cu scopul de a agita masele, ca mai mult decat a spus Scopri n-am ce zice:
Lexie, dp meu de vedere, ultimul joc n-a contat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pentru ca n-a fost fair. Indiferent cine a castigat, nu a fost un joc cinstit.

Si Angelu' sigur nu voia sa grabeasca jocul, ca dupa ce a fost eliminata mi-a scris mie pe mess despre treaba asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post May 10 2009, 08:14 PM
Post #412

Musafir

Hai, bai, ca mie cel mai tare imi place sa vad ce bat trag. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 10 2009, 08:17 PM
Post #413

Musafir

Si atunci Teo trebuia sa atraga atentia ca Lexie nu este asteptata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Subtil deja a facut'o cand a spus ca doua voturi catre Lexie nu pot fi numite o majoritate...In plus lasa ca Lexie a dat de inteles ca este politist si vrea sa sublinieze cate ceva chiar moarta fiind, asa ca daca cetatenii vroiau sa caste ochii puteau sa o faca si fara ca Lexie sa explice clar ce si cum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nu a fost prima oara cand s-a grabit un joc si din punctul meu de vedere jocul asta nu a fost grabit. S-a inceput prima zi dupa amiaza/seara si s-a trecut la ziua doi pe la 11 a doua zi...In plus a doua zi a tinut pana seara, au fost asteptate toate fetele...

Acum ceva jocuri se vorbea despre faptul de a nu taragana jocul, de a pune un termen limita, exemplu in 10 minute se inchide jocul...Acum hai sa o lungim....Maine nu ne va convine altceva si tot asa...

Nemultumiri si nemultumitori vor fi mereu dar atat timp cat respectam niste reguli de baza si ne distram nu vad ofuri.

Mafia este un joc, eu cel putin asa il vad...

+Quote Post
Jo
post May 10 2009, 08:24 PM
Post #414

Musafir

Maaai, gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce-a fost a fost, nu mai dezgropati mortii degeaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai ca ma bag si io! Ca jucator.

+Quote Post
Globetrotter
post May 10 2009, 08:26 PM
Post #415

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

M-as baga si eu la asta, atata doar ca o sa mai fiu plecata... dar decat maine dimineata si poimaine juma' de zi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ma primiti? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 10 2009, 08:41 PM
Post #416

Musafir

Daaaa.. sunteti bine venite. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va rog sa scrieti daca e ok pentru voi ca prima zi sa se inchida la ora 12 seara maine (asta in caz ca incepem in seara asta sau maine dimineata cel tarziu). Daca e o ora clara, toti cei care au ceva de spus sa stie ca daca nu au spus in termenul ala.. gata, asta e. Dupa ora 12 nimeni nu mai spune nimic si nimeni nu isi mai schimba votul. Jocul se considera inchis. Noaptea personajele importante ramase in joc pot trimite intrebarile/ cererile, etc povestitorului. Si seara dupa 12 sau dimineata povestitorul pune povestea si tot asa. Urmatoarea zi se inchide la ora 12 seara urmatoare. Mai putin incazul in care se afla ceva clar in timpul zilei.. suntem mai toti prezenti (in special cel in pericol sa fie linsat) si suntem toti de accord sa fie inchisa tura. In felul asta poate apucam sa incepem alt joc seara. Sau pentru a doua zi puteti voi stabili o alta ora daca aveti idee. Dar sa fie toata lumea de accord cu ora respectiva. Cine ii de accord nu mai se poate plange ca nu o apucat sa se apere. Daca are brusc o problema si chiar nu poate intra.. asta e .. ghinion. Pierde pierde.. asta e e joc.

Nu va place ora 12 va rog veniti cu propuneri. Ideea e sa fim toti de accord si sa stabilim dinainte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gata. suntem 6: Scorpi, Jo, Book, Kary, Lexie, Roxana

Cine mai vine?

Teo, esti pe aproape? fa rolurile ca imediat ne strangem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

This post has been edited by scorpirescu: May 10 2009, 08:42 PM

+Quote Post
Jo
post May 10 2009, 09:07 PM
Post #417

Musafir

Io in seara asta nu stiu cat pot. Ca ma bag la un film cu Mr. Maine dimineata.

+Quote Post
scorpirescu
post May 10 2009, 09:13 PM
Post #418

Musafir

Jo, spune-ne numai daca esti de accord ci ora propusa de mine si sa intri eventual sa spui un numar si sa-ti iei rolul.. de jucat poti juca maine tata ziua.

Haideti inca 2.

Primim si 3 daca e cazul.. sa fie mai multi cetateni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo
post May 10 2009, 09:46 PM
Post #419

Musafir

Dap, ora e ok. Desi as prefera 10 sau 11, ca nu stau treaza pana la 12.

+Quote Post
Globetrotter
post May 10 2009, 10:03 PM
Post #420

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Si eu as prefera macar ora 10-11, dar nu sunt impotriva nici mai tarziu.
Acum ma duc sa ma culc, daca va stangeti lasati numarul care ramane pentru mine, si vedem dimineata. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 05:59 PM