![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok. 11. ii asteptam si pe restul cu pareri.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vreau 5. Ma duc la somn. Noapte buna.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca nu se aleg rolurile, bre. Numai dupa ce le face Teo ... probabil maine dimineata ca nu o vaz pe aci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau si eu sa spun ceva la spartul targului, ca tot m-ati pomenit pe aci si nu stiam eu de ce mi se zbate azi ochiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci scurt si la obiect, io nu am inca zenul necesar sa nu ma enervez la numite faze care mie mi se par complet aiurea. Si nu reusesc deloc sa ma impac cu ideea ca cineva nu vede lucruri care mie mi se par evidente. Si mi se pare penibil sa ma apuc sa ma justific pentru ca am zis ceva care ar trebui sa fie evident de ce am zis,. Mai am inca lucruri la care trebuie sa lucrez intens se pare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Acum stiu ca am fost ca si un coleg de al meu de faculta, care la un chef s-a imbatat muci si a adormit pe scaun. Si intre timp doua gasti s-au luat la bataie, apoi s-au impacat si cand erau acolo toti la gramada si mai ca nu se pupau dupa ce s-au scuipat, s-a trezit el din alcool , a vazut o adunatura de oameni agitati si s-a dus nervos in mijlocul lor " Baaaaaaaaaaaaaaahhhh, care face scandal aici haaaa???" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bag povestea? V-ati ales numerele?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai cred ca nu suntem destui. Angel, joci? Tare colegul tau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu plec si ma intorc pe la 1. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am tras concluzia asta ca la jocul asta tre' sa fii egoist, este greu ca o mana de oameni sa aiba acelasi instinct si aceeasi parere pentru a fi uniti. In plus mafia consta si in asta mai ales ca printre cetateni se afla doi mafioti anonimi...Asa ca hai sa ne distram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angelu' hai sa recastigi cetatenilor increderea ca ai abilitatea de a prinde mafioti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ce crezi ca te-am omorat? Pentru ca m-ai bunghit din prima si imi era teama ca intorci cetatenii impotriva mea... ps: si da regulile sunt reguli si trebuie sa tinem cont toti de ele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne mai trebuie 2 persoane, Teo .. tu scrie numerele si rolurile si spune cand sa incepem sa ne alegem.. intre timp poate apar si aia 2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy si Albi nu joaca? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joaca Albi. Suntem 7. Inca o persoana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 05:58 PM |
|