![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da bre, asa deodata am treaba! Pentru cateva ore evident
Iar traiesc astia cu impresia ca e de treaba (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
dar cine joaca in locul lui Jo? ca in 7 e aiurea.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate apare Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu intre timp am fugit, revin...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mai e de ales intre 4 si 8
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book apare pe la 1.. poate intre timp apare si Rozy .. sau daca vrea altcineva?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor sa nu ma injurati, tocmai mi s-a pus in carca un delivery nou de testat si partea proasta e ca trebuie sa cobor jos la imprimante pentru el, deci nu cred ca mai pot sa joc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Next time
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, da numai la ora 11 seara inchidem ziua. Nu poti deloc pana la ora aia? Daca da .. spune-i la Teo sa-ti dea rolul si intri cand poti. Plizz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Teo, trimite te rog rolurile la cei care si-au ales numere. Ca imediat fug tati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Faza e ca la 8-9 ma intalnesc cu o prietena si nu stiu cand ajung seara acasa, deci azi chiar nu voi putea fi activa deloc. Sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asta e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mai e timp. Poate joaca altcineva. Nu ne grabim, avem timp, ati uitat? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Corect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:36 PM |
|