![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am astazi ingrozitor de multa treaba si ma bucur ca nu a inceput inca jocul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu, dupa ora 6 ma duc sa imi sarbatoresc sora cu ceva bere (fara alcool din cauza de matizica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ); n-as putea spune cat dureaza. Oricum daca incepe azi jocul va incepe mai tarziu cand mai apare inca un mafiot, eventual mafiot Angel sau mafiot Jo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (daca vor amandoua cred ca e ok sa jucam si cu 9 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) In cazul asta se vor redistribui si realege numerele. Am rugamintea ca jucatorii sa nu alega acelasi numar mai multe ture la rand pentru a nu influenta povestitorul in distribuirea rolurilor pe numere.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa-ti traiasca sora Scorpi! Distractie placuta!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu maine sunt plecata pana dupa-masa... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cred ca topicul asta trebuia sa se numeasca" agenda mea incarcata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, hai sa vedem cine se baga dimineata. Le asteptam pe Angel si Jo sa ne spuna daca pot.
ssssssss |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, bre.. nimeni?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am ore pana la 4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o sa plec dupa 2 si revin pe seara. Avea dreptate Teo cu agenda incarcata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anuntati-va care mai suntetio pe aci, bre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Io is tata ziua, cu mici intreruperi probabil Rozy - dupa 4 Kary - seara Restu? Lexie? Book? Roxa? Albina? Angel? Jo? Teo? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 03:19 PM |
|