![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am multa treaba momentan, daca nu sunt incepeti fara mine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu sunt disponibila mai pe seara, dupa ora 20.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai poate la ora 20 ne strangem toti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki doki.. asteptam sa vedem cine se mai declara disponibil pentru dupa ora 20. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa stim pe cine ne putem baza.
Greu cu voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu maine dupa-amiaza o sa fiu plecata. In rest sunt libera ca pasarea cerului. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
e ok, book.. ziua va dura de la ora 20 azi pana maine la 23.00. Deci te asteptam diseara dupa 20 sa incepem. La fel si pe Rozy si Kary...
Consideram ca avem 4 confirmari pentru seara asta la 20: moa, kary, book, rozy. Si of course Teo Creanga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lexie confirmi si tu pentru diseara, nu? Bazaila? Roxi? Jo? Angel? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Estoy aquí (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . N-am mari treburi, decat scosul Sarei in parc, dar asta nu dureaza mai mult de 2 ore. In rest sunt acasa.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinutza confirma si ea.. atat ca nu o sa fie foarte activa seara. Eu as ruga-o pe Teo sa ne trasnmita la cei care au confirmat pe pm rolurile, iar povestea o sa o fata dupa ora 20 cand are ea timp .. Sunt unii care nu stiu daca o sa fie online chiar la 20.
Confirmati sunt urmatorii, cu numerele alese: - Scorpi : numarul 2 - Kary - numarul 1 - Albina - numarul 6 - Rozy - numarul 8 - Roxi - numarul 5 - Book - numarul 3 Si mai asteptam doua confirmari pentru numarul 7 si 4 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu confirm cu 7 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai ca ma bag si io sper sa nu intervina ceva
|
|
|
![]() ![]() |