![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Daca s-au luat toate numerele, atunci dau drumul la poveste imediat (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Creanga hai? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie inca un om (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pentru ca fetele nu vor in 7... Eu as incepe si in 7 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ah scuzati, acum am vazut ca joaca si Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Go on |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel are numarul 4. Adica ii mafiot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asteptam rolile. S-au luat toate numerele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 12 2009, 06:49 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca presimt ca o sa fie interesant, abia astept povestea...daca e ce cred eu o sa iasa distractie garantata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ce crezi tu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am ajuns si eu acasa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioi, ce bine. Suntem tate pe aci?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Locul de desfasurare a povestii: Forumul eLady.
Comunicat: Din cauza ca pe forumul nostru activeaza prea multe persoane, administratorul forumului a decis sa faca "restructurari". In urma deliberarilor, moderatorii si administratorul forumului au ales 8 user-i ale caror conturi vor fi sterse: Scorpi (Kary), Rozy (Scorpi), Book (Book), Kary (Angel), Lexie (Roxana), Roxana (Albina), Albina (Lexie), Angel (Rozy) Intre timp, administratorul forumului ("aia care da ban fara sa clipeasca") a dat ban definitiv la doi useri care faceau reclama mascata unor site-uri dubioase. Astfel s-au creeat doua locuri libere. Ca urmare a acestui fapt, cele 8 doamne au fost rugate sa scrie cate un mesaj de intentie in care sa puncteze motivele pentru care ar trebui aleasa ea in defavoarea celorlalte. Termenul limita pentru trimiterea mesajelor de intentie, este de trei zile, timp in care in fiecare zi un user va fi sters in urma voturilor democratice. Au drept sa voteze doar cele 8 doamne/domnisoare. Pont (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Intre cele 8 candidate le cele doua locuri ramase libere, sunt informatii ca sunt si doi useri care urmaresc sa aduca pejudicii forumului instigand la cearta si facand reclama agresiva unor produse de calitate indoielnica. Pentru a-si duce la indeplinire planul trebuie sa castige acest "concurs" , castigand astfel incredere si libertate de actiune. Ei nu se vor da in laturi de la nimic, inclusiv vor incerca sa stearga in fiecare noapte contul unui rival-concurent, sporindu-si astfel sansele de a castiga. In prima zi de concurs, doamnele afla cu uimire (si cu greu disimulata bucurie) ca userul Albina (Lexie) a fost sters. De cine oare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ziua de concurs se va incheia maine, 13.05.2009 ora 23.00 |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeeueee, ce o sa ne incurcam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel, i'm you (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teo, vezi ca pe mine m-ai trecut cu 2 personaje. Deci Scorpi, tu esti Rozy, nu eu sunt Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: May 12 2009, 07:44 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
De ce?
Trebuie sa va asumati rolul si sa faceti si mesajul de intentie inaintea votului. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt de 2 ori? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 02:04 PM |
|