![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt Angel maai
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah am inteles, deci ala din paranteza e realul si ala ingrosat e rolul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sunt Scorpi catzal mic si rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai tu esti Scopri, iar eu sunt Kary, ce e asa greu de inteles?
Eu sunt un fluturas roz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am sa imi incep lista de banuieli cu Angel, normal....ca se stie, ea mereu instiga lumea la prostii si nu ii convine cate ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt curioasa Angel ce ai de spus in apararea ta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
asa asa
in paranteza e numele real ingrosat e rolul Si pentru ca cine-mparte parte-si face, eu sunt administratorul. Astept mesajele de intentie. Tare sunt curioasa cum va laudati si cum va scoateti in evidenta. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io-s Lexie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . In realitate avem acelasi prenume. Vai ce ochi albastri misto am.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amu am inteles. Tata ziua am stat in soare, noh ca m'o palit insolatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Saraca Lexie, o fost stearsa amu cand avea tat timpu din lume sa stea cu ochii beliti pe forum (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book e Book (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vaaai ce-i aici? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... imi trebuie un pic sa va invat.
Bai, hai sa folosim numele personajelor.. cred ca va fiu mult mai amuzant. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ha? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai asa trebuie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa va jucati rolul.
Book a tras chiar biletul cu numele ei (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ce sa fac? Sa trisez? NUuuuuuuuuu. Asa ca a ramas asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, sa folosim doar numele din rol,ca sa nu ne incurcam, ca' daca unu acuza rolu, si unu acuza persoana...iese o brambureala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 12:36 PM |
|