![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io lipsesc putin vreo ora doua, sper ca nu o sa fiu eliminata in lipsa.
In apararea mea am de spus ca eu sunt roz si se stie ca nu as face rau nici unei muste, daramite sa instig la scandal sau sa vand produse dubioase (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si Scorpi vezi ca sunt cu ochii pe tine, prea te scuzi ca ai stat toata ziua cu ochii in soare |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da da.. ma, eu cred ca Scorpi iar o tras lozul nenorocos. Ce zici, Scorpi? Vezi ca te prind imediat dupa felul cum zambesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Baaai, Kary.. unde pleci ca tre sa ma cert cu tine..? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca Rozy n-a mai fost de mult mafiot, si cand a facut rolurile, a tinut cont de asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary tu ai inceput cu acuzatii, ba spre mine ba spre Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Scorpiresc nevinovat, jocu asta a avut noroc si a tras bilet norocos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi nu vrea sa faca pledoarii sa nu fie stearsa. Daca voi nu ma vreti eu plec... Catal amarat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dara nu ii corect sa fie sters Scorpirescu si sa nu stea tata ziua la taclale pe forum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) No, saraca Lexie, care ati fost ticalosii si ati sters'o ? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, deja am numarat 15 zambareti in posturile tale. 15 zambareti in 7 posturi, o medie de aproape 3 zambareti pe post.. clar esti mafiot.
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 12 2009, 08:13 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Iooooooooi ete altii ------------>>> (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tareee
Ah, eu nu stiu sa o imit pe Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Gata hilizeala, bre! Care ati sters-o pe sora-mea din lista? Sa va fie rusine. bad bad users This post has been edited by scorpirescu: May 12 2009, 08:16 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, las' ca poti.
Nici eu nu stiu s-o imit pe Lexie, dar incerc. Hai sa facem o regula: ne adresam pe roluri, ca altfel ne zapacim. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No bun, Roxi, Lexie, Book nu spun si ele ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 12:43 PM |
|