![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma duc sa fac un pic de research si sa-mi invat rolul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Deja rad cu lacrimi
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prea tare ideea!
La mine o sa fie chiar greu s-o joc pe book. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) In schimb m-am pierdut de tot, nu mai stiu care e care. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, dar Roxana nu spune nimic? Ca parca ajunsese si ea acasa ...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, in paranteza sun persoanele reale, cu bold sunt rolurile. De acum ne vom adresa doar cu rolurile
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scrie-ti pe o hartie, Book. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Io asa am facut.
Si eu is Rozy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cea cu nasul fin. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, buna idee. Nu incepe nimeni cu mesajul de intentie?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu, Angel, fiind unu din administratori, ii urmaresc pe cei care fac reclama,deci eu sunt impotriva celor rai, si cea mai motivata sa ii descoperim
This post has been edited by rozy: May 12 2009, 08:48 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama ce ma distrez (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Haideti domne sa-i gasim pe aceia ce vor sa polueze forumul. Unde-o fi Roxana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana manca mai devreme. Nu cred ca intarzie mult. Trebuie sa ne ganim, cine ar vrea sa promoveze ce pe forum (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 12:35 PM |
|