![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze de deranj, dar trebuie s-o felicit pe Teo. Foaaarte faina ideea. Bravo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mulumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pana cand se voteaza? Mie mi-e somn... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ni, Angel o apara pe Roxi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma scuzati, am dat papa la pice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fost un pic agitata!
Va spun de la inceput ca eu nu ma aliez cu nimeni jocul asta, ca prea mi-am luat.o in freza jocurile trecute! Da cui i-a fost frica de Albina ah? Io zic ca lui Book! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie corasonul imi spune ca Scorpi ar putea fi mafiot ... ummmm cu Lexie, ca asa sunt ele doua prietene bune si mereu isi iau apararea una la alta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
O alta pereche frumoasa ar putea fi Angel cu Roxana.. hehe. De fluturasul roz tre sa am mereu grija ca el e smecher tare si nu se lasa pana nu ne-o face. Pe Book deocamdata o las .. astept sa ii aud pledoariile. Cine ce ce a avut de impartit cu sister? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy corasonu iti spune gresit. Scorpirescu singur si amarat. Nimeni nu il vre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Il vre doar sters...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine o apara pe Roxi? A intrebat Lexie unde o fi, atata tot (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Eu ma duc sa ma dusulesc, va anunt,sa nu ziceti ca ma dau la fund (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by rozy: May 12 2009, 09:19 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel e mereu pe sistem dar nu umbla in oalele altora sa vaza ce mananca. Noah vre nu vre Angel imi da de banuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi fiind si fara user pe elady, va scriu ca guest ca-i cel mai ametit joc din punct de vedere al rolurilor, dar foarte haios de urmarit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Multumesc mafiotilor ca m-au matrasit, am maine de lucru toata ziulica la un raport si nu as fi putut intra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Roxi (aka Lexie), fii naturala si da din gene, functioneaza intotdeauna. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Spor la joaca! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 11:31 AM |
|