![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie se retrage acusica. Maine sper sa pot intra de la serviciu, ca sunt foarte prinsa cu niste proiecte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Noapte buna dragi useri! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma duc sa frec niste ficati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (adica sa-i prepar pentru maine la servici).
Ma intarc cat de repede sa vad ce trasnai ati mai facut. Poate se intoarce si Kary sa auzim ea ce are de zis. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
haha ce tari sunteti! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu maine voi fi la servici (nu prea stiu exact ce fac pe acolo, inafara de distrus mobilierul didactic) si voi invata pentru examenul de sambata (vai ce cosmare revin buluc peste mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Cine o mai auzit, mai, de examene sambata? Sambata se doarme pana la uns'pe, oameni neseriosi ...
O sa-mi las anuntul de intentie: - Subsemnata, persoana foarte draguta si sociabila care nu s-a suparat ever si cred ca joc cel mai bine si frumos mafia de pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) consider ca sunt cea mai in masura sa raman in club. Ne videm maine.. This post has been edited by scorpirescu: May 12 2009, 11:48 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ce m-am mai distrat, sunteti foarte tari, ideea a fost super!
Imi cer scuze ca am intarzaiat dar nu e ca si cand nu as fi anuntat...si uite cum Lexie profita repede de treaba asta ca sa ma acuze. Mie asta imi suna a mafiot (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu's mafiot si daca eram nu mai plecam eu in plimbari asa linistita. Sunt un fluturas roz si cinstit si pentru ca imi place dreptatea vreau sa lucram impreuna macar de data asta sa ii descoperim pe oamenii rai, care vor sa faca trafic de linkuri aici la noi pe forum. Angel asta chiar asa inimitabila si pe sistem cum e, mie tare imi trezeste banuieli sa fiu sincera. Si nici catzalu nu pare prea cinstit el asa, tare mi-e ca a tras din nou numar de mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai revin maine cu completari, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fetelor, sunteti beton (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Astept in continuare mesajele de intentie.Pana acum nu am primit decat unul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata, useri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inainte sa intru in subiect .. nu doreste nimeni niste ficati bine arsi, tari ca piatra si cu mirerasma de fum imbietoare? Sunt deosebita..
Asa. Teo, si eu am pun anuntul de intentie mai sus. In rest, eu am cam ametit printre userii astie si nu stiu pe cine sa banuiesc mai tare (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am o placere mai mare asa sa ma leg de Scorpi .. deh. Plus ca incepe ea iar sa se scuze cu din alea ca ii singur si nu poate avea nici o pereche si asta e primul motiv care imi da de banuit. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Stau insa pe aproape pentru ca si Angel joaca destul de dubios, cum o banuie cineva cum se intoarce brusc impotriva lui. Astept sa aud si banuielile lui Book ca nu am auzit nici una. This post has been edited by scorpirescu: May 13 2009, 08:16 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi nu vre sa faca pledoarii sa nu fie stearsa. Daca voi nu ma vreti eu plec... Catal amarat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dara nu ii corect sa fie sters Scorpirescu si sa nu stea tata ziua la taclale pe forum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Buna dimineata. Scorpirescu nacajit, iara nu vre Rozy sa inteleaga ca e nevinovat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Imi indrept banuiala imediatu spre tine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata. Pentru ca jocul asta e prea greu sa iti dai seama care cum, eu am pus-o pe maica-mea sa aleaga niste numere care i se par ei mai de mafiot si maica-mea a zis ca 1 si 5 ii par cele mai suspecte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca eu imi voi incepe banuielile cu Scorpirescu si Lexie, ca oricum prima tura o sa votam la nimereala, bazat pe intuitie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Tu insisti Kary (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Lasa-ma bre' ca Scorpirescu e catzal cinstit...
Ar trebui sa va dea de banuit ca s-au intors mai multi impotriva mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va e frica de catzal (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:06 AM |
|