IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
albinuza
post May 13 2009, 08:57 AM
Post #571

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

'morning!
Mai da pe Book chiar o vad numai eu vinovata?
Eu sunt obosita rupta. S-a trezit picea azi noapte pe la 4:30, si papica pana la 6. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 13 2009, 09:01 AM
Post #572

Musafir

Scorpirescu unde vorbesti tu cu Angel domle? Ca eu nu o vad prin zona (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cred ca intuitia mea este corecta, ai ceva de ascuns

Roxana de ce crezi tu ca Book e vinovata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 13 2009, 09:05 AM
Post #573

Musafir

Pai hai sa vedem, Roxi, de ce spui tu asa? Book nu si-a exprimat nici o opinie, nu mi-am putut face nici o idee... sau mi-a scapat mie ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 09:06 AM
Post #574

Musafir

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

Abia am reusit sa las' un pic proiectul, a trebuit sa hranesc si pisoii de dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Kary, pai cum sa nu te banuiesc, cand jocu' trecut ai dus-o pe Roxana de nas si pe mine m-ai scos rapid din joc.
Dar si Scorpi imi pare suspecta. De fapt, toata lumea e suspecta. Nici nu stiu pe cine sa votez.

Revin mai tarziu cu votul meu. Ma intorc la treburile mele.

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 09:11 AM
Post #575

Musafir

Scorpiresc ametit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Iooooi ce sariti in gasca pe mine, Scorpiresc nu e mafiot. Ia ganditi-va si atentie mare. Nu va da de banuit ca au sarit mai toti pe Scorpirescu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 13 2009, 09:35 AM
Post #576

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pai tocmai ca Book nu a zis nimic! Banuiesc si io pe cine pare suspect in ochii mei, si ea pare suspecta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 13 2009, 09:36 AM
Post #577

Musafir

Hai mai scorpi, care toata lumea a sarit pe tine? Ca pana acum vad ca doar eu te-am acuzat mai concret

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 09:39 AM
Post #578

Musafir

Au sarit si Angel si Rozy si Lexie si Kary (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nici bine nu incepu jocu si ma banuiti. Gresiti atat va spun (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 09:57 AM
Post #579

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Rox, ai un dinte impotriva mea... Cum adica n-am zis nimic, daca acum ma trezi? Vroiai sa vorbesc in somn? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Nu stiu de ce ma vezi tu vinovata, cand eu sunt cetatean cinstit si muncitor. Nu prea am aczat pentru ca nu prea stiu, cam toata lumea imi da de banuit. Si e cam greu sa-ti faci o parere cand nu prea ai indicii de nici un fel.
Si pentru ca m-ati intrebat de banuiala mea (la jocul asta stau destul de prost cu intuitia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), ma gandeam cam asa: Roxi mi se pare suspecta, cica s-a trezit bebelu pe la 4.30, cand toata lumea stie ca Sara e o cuminte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum pe bune, mi se pare suspect felul in care isi face o obsesie pe cineva si nu mai vrea cu nici un chip sa ia in calcul si alte posibilitati. Dar nu sunt hotarata. La inceput mi-a dat de banuit si Scorpi, stiti ca ea pica mereu mafiot (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , dar nu mai sunt asa sigura.
A, si aseara nu ma grabeam, doar ca nu mai stiam pana cand tine, si nu vroiam sa ma culc pana nu las votul, sa nu stati dupa mine.
Mesajul meu de intentie:
Subsemnata, bookaholic, persoana cu simtul umorului si talent de povestitor (neintrecand-o totusi pe aia care da ban fara sa clipeasca) (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) , consider ca sunt cea mai in masura sa raman, intrucat sunt cea mai mica si draguta (sac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).

+Quote Post
rozy
post May 13 2009, 10:10 AM
Post #580

Musafir

Si eu mi-am exprimat intentiile in calitate de adiministrator, si anume de a captura pe cei care vor sa faca reclama moca pe tarlaua celei care da ban fara sa clipeasca.

Si eu am zis ca Book joaca dubios, si vad ca Rozy s-a grabit sa o scoata.

(Remarc tendinta fiecarui rol de a se lua de propria persoana in real life (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post

102 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 02:33 AM